Gündem Kanatsız Kuşlar 26. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu!

Kanatsız Kuşlar 26. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu!

07.12.2017 - 10:23 | Son Güncellenme:

Kanatsız Kuşlar son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanı ise son bölümün hemen ardından yayınlandı. Nefise Muzaffer'e geri dönüyor. Aysun hastanede...

Kanatsız Kuşlar 26. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

ATV'nin merakla izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar yeni bölümde Nefise ve Muzaffer'in arasındaki buzlar eridi. Kanatsız Kuşlar yeni bölümüyle bu akşam yayınlandı. İşte merakla beklenen Kanatsız Kuşlar 26. bölüm fragmanı.

KANATSIZ KUŞLAR 26. BÖLÜM FRAGMANI



KANATSIZ KUŞLAR 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştır. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açacak gibi görünmektedir. Almanya'daki dedesinin görevlendirdiği bir avukat, büyük bir tehdit oluşturur. Nefise'nin her şeyi göze alarak yaptığı hamle Mert'i kurtarabilecek midir? Boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzafer'in içindeki buzları eritecek gibidir. Kemal, kızının oyununu bozmuş, Emre'ye daha fazla güvenmeye başlamıştır. Kemal'in desteğini alan Emre, bilmediği öz babası Muzaffer'in karşısına dikilir. Onur'un yaşadıkları yüzünden hayata bakışı değişen Zeynep'e bir sürprizi vardır. Yeniden umutlanıp yaşama bağlanması için hazırladığı bu sürpriz Zeynep'i çok şaşırtır. Ancak her ikisi de onları şoka sokacak daha büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğundan habersizdirler.