Gündem Kar tatili haberleri gelmeye başladı! İki ilde kar tatili

Kar tatili haberleri gelmeye başladı! İki ilde kar tatili

15.11.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Kar tatili haberleri gelmeye başladı. Doğu Anadolu'da etkisini göstermeye başlayan kar yağışı beraberinde tatil haberlerininde gelmesine neden oldu. Tunceli ve Bayburt ilçelerinde kar nedeniyle eğitime ara verildi.

Kar tatili haberleri gelmeye başladı İki ilde kar tatili

Doğu'da etkili olmaya başlayan kar yağışı iki ilde eğitime kar tatilini de beraberinde getirdi. Tunceli ve Bayburt'da etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime iki gün ara verildi.

Haberin Devamı

Pülümür'de eğitime 2 gün kar tatili

TUNCELİ'nin Pülümür ilçesinde, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Pülümür Kaymakamlığı, sabah saatlerinde başlayıp, etkisini arttırarak devam ettiren kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okulları 2 gün süreyle tatil etme kararı aldı. İlçedeki ilk ve orta dereceli okullarda dün ve bugün eğitim ve öğretim yapılmayacağı belirtildi.

BAYBURT'TA 1 GÜN ARA

Bayburt Valiliği'nden alınan bilgiye göre, il genelinde dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve ilçelerindeki tüm okullarda, 15 Kasım Perşembe günü, eğitime bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan kamu kurumlarında çalışan hamileler ve engelliler de aynı gün idari izinli sayılacak.