Karabük Karabük Masterler'den Kaynaşma Yemeği

Karabük Masterler'den Kaynaşma Yemeği

17.09.2018 - 16:02 | Son Güncellenme:

.

Karabük Masterlerden Kaynaşma Yemeği

KARABÜK (AA) - Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele edecek Karabük Masterler takımı, sezon öncesi kaynaşma yemeği düzenledi.

Haberin Devamı

Kent merkezindeki bir restoranda verilen yemeğe, Kulüp Başkanı Selçuk Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların yanında kulübün sponsoru Buse Aydınlatma'nın sahibi Mehmet Yüksel'de katıldı.

Başkan Şahin, burada yaptığı konuşmada, bu sezon iyi bir kadro oluşturduklarını ve yeni sezon hazırlıklarını hızla sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda bir kaynaşma yemeği düzenlediklerini anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"TMVFL bünyesinde oluşturulan ligde ve Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil edeceğiz. Bütün çabamız bu yönde. Teknik heyetimiz, yönetim ve futbolcularımızın hepsi gönüllü. 40 yaş üstü insanlarımızı spora çekmek adına projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu projeleri hayata geçireceğiz. Her şeyde olduğu gibi bu iştede belirli bir maddiyat gerekli. Bunu sponsorlarımız aracılığıyla karşılıyoruz. Bize destek olanların başında Mehmet Yüksel geliyor. Kendisine hem spora hemde kente verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim."

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un asbaşkanı Mehmet Yüksel ise Karabük ile ilgili her alanda, özellikle spor alanında kendilerine gelen bir talep olduğunda ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Şahin, Yüksel'e isminin yazılı olduğu takımın 78 numaralı formasını hadiye etti.

- Hazırlık maçı

Öte yandan Karabük Masterler, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Devrek Veteranlar ile hazırlık maçı yaptı.

Devrek Şehir Stadında oynanan maçtan Karabük ekibi, 5-2 galip ayrıldı.