Kariyer mi? Annelik mi?

Çocuk dünyadaki en güzel koku, çocuk dünyadaki en saf varlık… Biz çocuklarımız olduktan sonra "Kariyer mi? Annelik mi?" sorusu ile baş başa kalıverdik ve böylece başladı Baze Event hikayesi.

Biz çok eski iki arkadaşız. Aynı dönemlerde evlendik aynı dönemlerde çocuk sahibi olduk. Pırıl pırıl iki kız çocuğu… Sonra doğum izni bitip işe dönüş vakti gelince anneme mi bırakayım bakıcı mı tutayım bunun Türk’ü var, Gürcü’sü var hatta Türkmen’i bile var derken bir gün her şeyi bırakıp çocuklarımızı kendimiz büyütmeye karar verdik. Verdik ama yıllarca sabahın köründe kalkıp yollara düşmüşsün, akşamlara kadar toplantılar, görüşmeler yapmışsın sonra yoğun tempodan çıkıp eve kapanmak…

Haberin Devamı

Biz de eve kapanmayıp çocuklarımızla beraber nasıl çalışabiliriz diye düşündük. İkimizin de tutkuyla evinde büyüttüğü, bakımı bizi yormayan, çocuklu evlerde bile tüm darbelere göğüs gerebilen sukulent bitkisini farklı bir boyuta taşıdık ve güzel kızlarımızın adları ile süsledik. Bade ve Zeynep isimleri ile Baze markasını oluşturduk.

Türkiye’de güllerin kutuya konmasına alışığız, gül dediğin ömrü bir hafta. Ama sukulenti hiç kutuda görmedik ve sonra kendi kutusunda büyütüp, çok suladım, az suladım derdi olmadan uzun ömürlü, bakımı kolay, şık tasarımlı, kişiye özel Baze sukulent kutuları meydana geldi.

Sonuç olarak tüm davet ve organizasyonlarda misafirlerinize hediye edebileceğiniz, kurumsal firmanızın reklam amaçlı tanıtımını sağlayacak kalıcı minik canlıları Baze Event kutularında sizin beğeninize sunduk. Bakımını da düşünerek Kutu içerisine BAZE Care kit ekledik.

İster evinizde ister ofisinizde Baze sukulentlerini alışılagelmişin dışında kutu içerisinde büyütebilirsiniz.

Gizem Kutlu & Tuğçe Gören

https://www.facebook.com/bazeevent/

https://www.instagram.com/bazeevent/