Kariyer 500'e yakın üniversite öğrencisi kariyer etkinliğinde buluşacak

500'e yakın üniversite öğrencisi kariyer etkinliğinde buluşacak

12.01.2018 - 16:41 | Son Güncellenme:

Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Topluluğu (YUSES), 23-24-25 Şubat 2018 tarihlerinde Beyin'18 adlı bir kariyer etkinliği düzenleyecek. Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan etkinliğe farklı şehirlerden ve üniversitelerden 500'e yakın öğrenci katılacak.

500e yakın üniversite öğrencisi kariyer etkinliğinde buluşacak

Yeditepe Üniversitesi'nin öğrenci kulünü Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği Topluluğu (YUSES), bu yıl 10'uncusunu düzenlediği Beyin'18 adlı etkinlik, 23-24-25 Şubat 2018 tarihlerinde birçok farklı üniversite, ve farklı illerden 500’e yakın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirecektir. Beyin'18 adlı kariyer etkinliğinde biribirinden değerli iş adamları, şirketler ve sponsor firmalar ağırlanacak olup, alanında büyük başarılara imza atmış genel müdürler, yönetim kurulu başkanları ve C-level konumundaki birçok değerli yönetici iş yaşamındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Haberin Devamı

Çeşitli workshoplar, sosyal sorumluluk oturumu, medya paneli, fuaye alanında network ve staj imkanı ve değerli sponsor firmaların yer aldığı; birçok sürprizleri de içinde barından kariyer etkinliğinde 3 gün 2 gece konaklama, 1 gece eğlencesi, 1 fasıl ve Yeditepe Üniversitesi yurdunda konaklama imkanı sağlanıyor. YUSES, bir hafta öncesinde ise önceki Beyin etkinliklerine katılmış ve bu sene konuşmacı olacak olan üst düzey konuşmacıların çağrılacağı 10.Yıl Balosu'nda görkemli bir açılış yapmayı hedefliyor.