Kariyer Coface, TOG Yararına Maraton Koşacak

Coface, TOG Yararına Maraton Koşacak

14.11.2014 - 17:26 | Son Güncellenme:

Güvenli ticaretin Türkiye’deki öncüsü Coface Sigorta, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor.

Coface, TOG Yararına Maraton Koşacak

Coface Sigorta, 16 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek 36. İstanbul Maratonu'nda Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına koşacak. Çalışanlarının ekip çalışmasını verimli hale getirmek ve ekip içi uyumu yakalamak amacıyla basketbol formalarıyla potada boy gösteren, Dragon Festivali’nde yarışan ve sosyal sorumluluk projesi olarak Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına tiyatro sahnesine çıkan Coface Sigorta ekibi bu kez 16 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek 36. İstanbul Maratonu'nda koşacak.

Haberin Devamı

Yurtiçi ve yurtdışı ticaret ilişkilerini kolaylaştırma ve geliştirme misyonu doğrultusunda, uluslararası şirketlerden küçük ve orta boy işletmelere kadar geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veren Coface Türkiye, 2007 yılında Türkiye’deki ilk ticari alacak sigortası şirketini kurdu. Bu güne kadar hızla büyüyen ve kurulduğu günden bu yana Türkiye’de pazar lideri olan Coface Sigorta A.Ş. yoğun temposuna rağmen sosyal aktivitelerde de yer almaya ve çalışanlarının iletişimine katkı sağlamaya özen gösteriyor.

Toplum Gönüllüleri Vakfı, 36. İstanbul Maratonu'nda bireylerin ve kurumların koşarak bağış toplaması için aracılık eden “Adım Adım Oluşumu” ile birlikte hareket ediyor. Coface Sigorta da 36. İstanbul Maratonu'nda koşacak dokuz kurumdan biri. Aralarında Coface Türkiye Genel Müdürü Belkıs Alpergun, Pazarlama ve İletişim Bölüm Başkanı Leyla Zerger Sidal, Müşteri İlişkileri Direktörü Ali Gençtürk ve Bütçe Raporlama Bölüm Başkanı Barkın Baysal'ın da yer alacağı Coface Sigorta çalışanları 16 Kasım 2014 günü TOG yararına 36. İstanbul Maratonu'na katılım gösterecekler. Coface Türkiye Genel Müdürü Belkıs Alpergun “6 yıldır Coface ekibi olarak TOG yararına tiyatro sahnesine çıkıyoruz, müşterilerimizi ve hayatımıza dokunan herkesi daha iyi anlamak, doğru iletişim ve empati kurabilmek, sosyal sorumluluk projelerine destek olabilmek için attığımız adımların en yenisi Coface Sigorta ekibi olarak TOG yararına 36. İstanbul Maratonu'nda koşmak olacak. Sürdürülebilir kıldığımız için başarıya ulaştığımız bu projeler aracılığı ile gençlerin toplumsal etkileşimlerine katkı sağlayabilmemiz hepimizi mutlu ediyor.” dedi.

Haberin Devamı

TOG, 2009 yılından beri, 286 koşucuyla ve 4309 bağışçıyla toplam 1,347.903 TL kaynak geliştirmiştir. Koşularla yaratılan bu kaynak, 7667 Toplum Gönüllüsü gencin, toplumsal barış temelli, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeleri ve gönüllülük, proje yürütmek, yerel mekanizmalarla çalışmak gibi çeşitli konularda aldıkları eğitimlere aktarılmıştır.