Cadde Kayınvalideyle tanıştı

Kayınvalideyle tanıştı

22.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen, bir süredir birlikte olduğu Burak Törer’in annesiyle tanıştı. Şarkıcı soruları yanıtsız bırakırken, yapımcı sevgilisi evlilikle ilgili, “Bakalım, kısmet” dedi.

Kayınvalideyle tanıştı

“Yeşil murattır, muradıma erdim” diyerek prodüktör Burak Törer’le mutluluğu yakaladığını ima eden Gülben Ergen, müstakbel kayınvalidesiyle tanıştı. Törer, bir süredir birlikte olduğu şarkıcıyı, annesi Asuman Hanım’la Arnavutköy’deki bir kafede buluşturdu. Kahvaltı yapan üçlü, bol bol sohbet etti. Gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden Ergen, masadan kalkarak, koşar adımlarla taksiye bindi ve mekandan uzaklaştı.

Kayınvalideyle tanıştı

Birkaç dakika sonra hesabı ödeyen yapımcı, annesiyle el ele tutuşarak kapıda bekleyen aracına doğru yürüdü. Şarkıcıyla evlilik sorularına, “Bakalım, kısmet” yanıtını veren Törer, geçtiğimiz hafta Ergen’i kastederek “Burak’ı tanırım, Allah yardımcısı olsun” diyen Yeşim Salkım’ın sözleriyle ilgili ise, “Yeşim, arkadaşım ve sevdiğim bir insandır. Ben o işleri bilmem. Yanımda annem var, lütfen” açıklamasını yaptı.

Kayınvalideyle tanıştı