Gündem Kayıp Leyla’nın son görüntüsü

Kayıp Leyla’nın son görüntüsü

19.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ağrı’da bayramın birinci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla’yı arama çalışmaları devam ediyor. Küçük kızın son fotoğrafı ortaya çıktı.

Kayıp Leyla’nın son görüntüsü

Ağrı’da oturan Şükran-Nihat Aydemir çifti, bayramın birinci günü 4 yaşındaki kızları Leyla ile birlikte, akraba ziyareti için kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Bezirhane köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir’in babasının evine geldi. Aydemir çifti içeri girerken, küçük Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile, Leyla’ya ulaşamayınca jandarmaya haber verdi. Bölgeye sevk edilen jandarma ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları da sonuç vermedi. Dün arama çalışmaları yeniden başladı.

Haberin Devamı

Köpeklerle aranıyor

Leyla’nın kıyafetinin koklatıldığı eğitimli köpeklerle köydeki evler de tek tek arandı. Jandarma, AFAD ve güvenlik korucularından oluşan 20’şer kişilik ekipler, köyün dört bir yanında arama çalışmalarını sürdürdü. İl merkezinde de polis ekipleri Leyla’nın bulunması için seferber oldu. Ekipler, gelen ihbarları değerlendirerek Leyla’nın en kısa sürede bulunabilmesi için titizlikle çalışıyor.

Kaçırılma şüphesi

Leyla’nın babası Nihat Aydemir, “Şüphelendiğimiz kimse yok. Şu anda kaçırılmanın üzerinde duruluyor. Biz de bekliyoruz” dedi. Anne Şükran Aydemir ise 4 gündür kayıp olan kızı Leyla’yı görenlerin kendilerine ulaşmasını istedi. “Ciğerim yanıyor. Allah rızası için kim götürdüyse kızımı bana sağ sağlim getirsin” diyen Aydemir şunları söyledi: “Kızım yabancıların yanına gitmez, utangaçtır. Kendini ifade edemez. Sadece ‘anne, süt’ diyebiliyor. Kardeşinin adı Ece, onu bile söyleyemiyor. Ne istiyorlarsa veririz. Yeter ki kızımı getirsinler.” l DHA