Editörün Seçtikleri Keçiboynuzu balla birleşti

Keçiboynuzu balla birleşti

12.10.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

Sağlıklı besinleri lezzetli tatlara dönüştüren BEE’O, potasyum, kalsiyum, sodyum, magnezyum ve demir mineralleri bakımından zengin olan keçiboynuzunu balla bir araya getirdi.

Keçiboynuzu balla birleşti

Sağlıklı besinleri lezzetli tatlara dönüştüren BEE’O, potasyum, kalsiyum, sodyum, magnezyum ve demir mineralleri bakımından zengin olan keçiboynuzunu balla bir araya getirdi. Kış aylarına yaklaşırken; propolis ve keçiboynuzu yüksek antioksidan içeriğiyle bağışıklık sisteminin desteklenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca keçiboynuzunun zengin demir içeriğiyle, demir eksikliği olan bireylerde de kullanımı tavsiye ediliyor.

Haberin Devamı

Kovandan çıktığı hali ile tüketime sunulan, pastörize ve filtre edilmemiş, doğal besin içeriği korunan ham bal ile bağışıklık sistemini doğal olarak destekleyen propolisle bir araya gelen keçiboynuzu, 190 gramlık cam kavanozlarda satışa sunuluyor.

Hem sağlıklı hem de lezzetli olmasının yanında helal sertifikalı BEE’O Keçiboynuzu Ham Bal Propolis günün her anında tüketilebiliyor. Çocukların günde 2 tatlı kaşığı, yetişkinlerin günde 4 tatlı kaşığı doğrudan veya ekmeğin üzerine sürülerek, süt, yoğurt vb. gıdalarla karıştırarak tüketmesi tavsiye ediliyor.

Yazarlar