Onlarla tanışmam dünyayı algılayışımı, kendime ve çevreme bakışımı, daha da önemlisi hayatımı değiştiren bir vesile ile oldu. Huzurlarınızda insanlığa fayda sağlayan girişimciler; Meditasyon Ekibi

Büyük şehirde yaşayan herkes gibi trafikten muzdarip hayatıma devam ederken, telefonuma indirdiğim bir uygulamanın bana en doğru zamanda, en doğru mesajları yollaması sayesinde Meditasyon yapmaya başladım ben.

Yani; gazeteden evime gidiş geliş yolunda, bir uygulama ile Meditasyon yapmaya başladım.

Meditasyon App. , etrafımdaki herkese tavsiye ettiğim, deneyen herkesin arayıp teşekkür ettiği, basit, kişiye özel, nokta atışı bir uygulama.

Uygulamayı kullanmaya başladıktan bir süre sonra bunu hayata geçiren insanlarla tanışmak, konuşmak ve onlara teşekkür etmek istediğimi fark ettim.

Haberin Devamı

Meditasyon ekibine mesaj yazdım ve önce Fatih, sonra Berk ve Ali Murat ile yan yana gelip uzun uzun sohbet edince, bu insanların böylesine karmaşık bir dünyada kendilerine yol bulurken akıllarından “faydalı olmak” ilkesini bir an bile çıkartmadan da başarıya, paraya, itibara ulaşabildiğini görmek beni yaptıkları işe çok daha fazla saygı duymaya doğru götürdü.

Meditasyon App'in kalbi, zihinsel dinginliğimin mimarı, sesi ve telkinleri ile kendimi bulmama ışık tutan Deniz Bağan ile yürüttükleri bu ortak çalışmanın herkese şifa olmasını diliyorum.

Onlar Türkiye standartlarının üst seviyesinde işler yapan, zihni açık, gönlü güzel üç başarılı adam.

Onlar Meditasyon App’in mimarları.

Hem girişimci, hem de insan olmak adına çok önemli mesajları var.

Eğer hayatınızın stres altında olduğunu düşünüyorsanız, eğer zihninizin içinde kayboluyorsanız, eğer girişimci olmak üzereyseniz ve… eğer kendiniz için bir güzellik yapmak istiyorsanız, önce bu röportajı izleyin sonra Meditasyon App’i indirin. Evet mavi lotus çiçeği olan :)

Görüşürüz şekerler…

Papatya Somer

instagram.com/papsmood