Cadde Kendisinden az para alıyor diye 1,5 milyon dolar bağışladı!

Kendisinden az para alıyor diye 1,5 milyon dolar bağışladı!

16.01.2018 - 08:42 | Son Güncellenme:

Transformers serilerinden tanıdığımız oyuncu Mark Wahlberg eşine az rastlanır bir jeste imza attı ve rol arkadaşı Michelle Williams için yüklü miktarda bağışta bulundu.

Kendisinden az para alıyor diye 1,5 milyon dolar bağışladı

İkilinin en son beraber oynadığı “All the Money in the World” adlı filmin yeniden yeniden çekimlerinde Wahlberg’in 1,5 milyon dolar aldığı, ancak Williams’ın günde bin dolar ya da 80 dolar civarında bir maaş aldığı ortaya çıkmıştı. Wahlberg bağışı, kadın oyuncu, yazar ve yönetmenlerin Hollywood ve diğer sektörlerdeki cinsel taciz ve ayrımcılığa karşı başlattığı Time’s Up (Süre Doldu) adlı kampanyanın hukuki birimine yaptığını duyurdu.

Haberin Devamı

WILLIAMS’TAN TEŞEKKÜR
Filmin yeniden çekimleri sırasında Wahlberg’in Williams’tan daha fazla kazandığının duyulması tepki toplamıştı. Bu gelişme sonrasında, iki oyuncuyu da temsil eden yetenek ajansı William Morris Endeavor Entertainment adlı şirket de Williams adına aynı fona 500 bin dolar yatırdığını duyurdu. Fon ilk defa açıldığında da aynı şirket 1 milyon dolar yatırdığını aktarmıştı. Oyuncu Williams ise bir açıklama yayımlayarak, Wahlberg ile beraber arkasında duran bütün oyuncu arkadaşları ve aktivistlere teşekkür ettiğini duyurdu. (Sözcü)

Kendisinden az para alıyor diye 1,5 milyon dolar bağışladı