Battaniyeye sarılıp izlemelik 7 film önerisi

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Film, battaniye ve mısır üçlüsüne kim “hayır” diyebilir ki? Bir de mevsimlerden kış ise tartışmasız en güzel etkinlerin başında gelir film izlemek… Tabii izlemeye değer filmi bulmak da çok önemli. Siz film için gerekli ortamı hazırlayın, filmin seçimini ise bize bırakın! İşte, izlemeye doyamacağız 7 film!

Paris’te Gece Yarısı

Avrupa şehirlerini çok seven yönetmenimiz Woody Allen bu filmle Paris’te! Paris sokaklarını dolaşacağınız, eğlencesine adım atacağınız bu filmdeki yağmurlu sahneleri görünce Paris’e aşık olacaksınız.

Çılgınlar Kraliçesi

14 yaşında evlendirilmiş ve duruma dayanamayıp artist olmak için taşradan New York’a kaçmış Holly ve ünlü bir yazar olmanın hayallerini kuran çiçeği bir burnunda yazar Paul… Bir apartmanda ikisinin yolları kesişir ve olaylar gelişmeye başlar.

Lizbon’a Gece Treni

Film, sanki tümüyle yağmurla alakalı! Yağmurla başlayıp yapmurla devam ediyor. Filmdeki aşk hikayesi, tatlı yolculuk, bolca yağmur ve İstanbul’a çok benzeyen Lizbon bu filmi izlemeniz için yeterli sebepler bizce.

Sensiz Olmaz

Rob, fırtına altında Laura'nın evinin önüne gidip banka oturur ve ona ikinci şans vermesini bekler. Ne dersiniz; sizce o ikinci şansı verecek mi?

Kadın Satılmaz

John Wayne, aniden bastıran fırtınadan sevgilisini korumak için ceketini çıkarır, omuzlarına örter. Ve sonra bir mezarlıkta geçebilecek en romantik öpüşme sahnesi gerçekleşir.

Truman Show

Yağmurla ilgili prodüksiyonda ufak bir mühendislik hatası olur ve...

Not Defteri

Bu film aslında upuzun bir aşk hikayesini farklı mevsim ve iklimlerde bize anlatıyor. Film zaten romantik olsa da yönetmen bazı sahneleri yağmur altında çekerek o romantikliği 10’a katlamış.