R

Cilt bakımına özen gösteren kadınların 3 adımda güzellik sırrı

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Cilt bakımına dikkat eden kadınların parlak ve sağlıklı ciltleri ile gelen güzelliklerinin sırrını öğrenmeye hazır mısınız? Hem de sandığınız kadar zor değil. Önemli olan bu işin temeline göz atmak ve doğru ölçüde doğru ürünlerle cildinize iyi bakmak!

Akne oluşumunu engellemek ne yapması gerektiğini bilenler için çok kolay

Özellikle yağlı ve karma ciltlerin akne oluşumuna eğilimi vardır. İşin özü, bu cilt tiplerinde cildin temiz tutulmasıdır. Bu noktada da kullanacağınız yüz temizleme jeli, canlandırıcı tonik ve cilt bakım kremlerinin paraben, alkol, SLES ve boya içermemesine dikkat etmelisiniz. Sadece birkaç dakikalık etkili bir bakımla saf, pürüzsüz ve aydınlık bir cilde kavuşabilirsiniz.

Cildinizi lekelerden arındırmanın yolu, lekelerin sebebini bilmek ve doğru bakımı uygulamaktan geçer

Cilt lekelerinin oluşumundaki temel sebep, cildimize rengini veren melanin adındaki pigmentin miktarındaki aşırı artıştır. Bu artışın birçok nedeni olabileceği gibi en başında, cildimizin güneşe fazla maruz kalması gelir. Özellikle yaşlandıkça ortaya çıkan leke problemi için cildimizin desteğe, özel bakıma ihtiyacı vardır. Birkaç dakikalık, özenli ve pratik bir bakımla pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde kavuşabilirsiniz.

Cildin zamanla yıpranması normal olmakla birlikte iyi bir bakımla bu yıpranmayı en aza indirmek de mümkündür

Her cilt zamanla nem, elastikiyet, parlaklık ve canlılık gibi özelliklerini kaybetmeye başlar. Bunda özellikle dış faktörlerin etkisi büyüktür. Kaybedilen özellikleri tekrar kazanmak için cildimizin desteğe ve özel bakıma ihtiyacı vardır. İşte tam da bu noktada nemlendirici ve detoks etkisine sahip bakım seti en iyi arkadaşınız olabilir. Cildinizin üzerinde dış etkenlerin yarattığı yıpranması azaltacak; cildinize ışıltı ve parlaklık katacak bir bakım kiti ile birkaç dakikada sizi mutlu edecek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Peki ışıltılı bir cilde sahip olmak için hangi cilt bakım kitlerini kullanmalısınız?

Jeuvenile Akneye Eğilimli Ciltler İçin Cilt Bakım Kiti

Bu bakım kitinde bulunan Yüz Temizleme Jeli, Canlandırıcı Tonik ve Akneye Eğilimli Ciltler İçin Bakım Kremi'ni, tavsiye edildiği şekilde kullanarak ışıltılı, parlak ve yumuşak bir cilde kavuşabilirsiniz.

Jeuvenile Leke Karşıtı Cilt Bakım Kiti

Bu bakım kitinde bulunan Aydınlatıcı Peeling Jel, Yüz Temizleme Köpüğü ve Leke Karşıtı Bakım Kremi SPF 15'i tavsiye edildiği şekilde kullanarak cildinizin ışıltılı ve yumuşak olmasını sağlayabilirsinz.

Jeuvenile Nemlendirici Cilt Bakım Kiti

Bu bakım kitinde bulunan Arındırıcı Krem Peeling, Yüz Temizleme Köpüğü ve Nemlendirici Bakım Kremi'ni tavsiye edilen şekilde kullanarak cildinize nem ve ışıltı katabilir; dış etkenlerin yarattığı yıpranma etkisini en aza indirebilirsiniz.