R

Evde olduğunuz

bu dönemi değerlendirin:

Hangi online kursları keşfetmelisiniz?

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Dünya ve insanlık izole bir süreçten geçiyor. Hepimizin kendi sağlığı için evde olmak zorunda kaldığı bu dönemde ise vakti iyi değerlendirebilmek kendi kişisel gelişimimizden ödün vermemek bizleri yarınlara hazırlayan bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Bu dönemde hangi online eğitim programını keşfetmeniz gerektiği ise en zorlu sorulardan biri hâline dönüşüyor. Giderek daha fazla online eğitim programının yer aldığı dijital dünyada doğru tercihte bulunmak uçsuz bucaksız bir okyanusta, doğru kıyıyı bulabilmekle eş değer önem taşıyor.

Yani anlayacağınız üzere koca okyanusta doğru kıyıyı bulmak çok değerli!

Kariyerinizde yükselmek kalite mühendisliğiyle mümkün

Dünya giderek kurumsal bir yaşama dönüşüyor. Özellikle küresel ve kurumsal rekabetin bu denli arttığı bir düzende Kalite Mühendisliği gibi unsurlar daha ön plana çıkıyor. Kalite Mühendisliği Eğitimi; esasen  stratejik planlama, pazarlama, ürün ve üretim süreci tasarımı, üretim gibi süreçlerini etkin bir şekilde planlaması, uygulaması, performansını izlemesi ve sürekli iyileştirmesi için, birçok yönetimsel ve istatistiksel araç sunma becerisine odaklanıyor.

Kalite Mühendisliği Eğitimi’ni şimdi yakından keşfet!

Çocuğunuzu nasıl geleceğin lideri yapabilirsiniz?

Çocukken hayal kurmak güzeldir. Çünkü dünyayla ilgili en güzel düşünceleriniz, en temiz hayalleriniz ve gerçek istekleriniz o döneme mahsustur. Çocukların gerçekte olduğu kişiliği ileride kullanabileceği özelliklerle donatmak ise belirli bir danışmanlığı zorunlu kılıyor. Bu nedenle Öğrenci Koçluğu Eğitimi gibi faaliyetler online eğitimle mutlaka edinilmesi gereken bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Öğrenci Koçluğu Eğitimi’ni şimdi daha yakından keşfet!

Çocuğunuzu anlamanın en kolay ve keyifli yolu

Hikâyelerin çağında yaşıyoruz. Hayat artık bizlere bir konsept ve gerçeküstü deneyim sunan mesajlarla daha da ilgi çekici. Bu nedenle Masal Terapisi gibi çocukların yeni materyalleri kullanarak kendini ifade edebilmeyi öğrenmesi tam da bu çağa uygun bir yöntem özelliği taşıyor.

Masal Terapisi’ni yakından keşfet!

Evde kalan çocuğunuzun psikolojisi mi bozuldu?

Çocukların dili oyun; kelimeleri oyuncaklardır. Çocuklar dünyayı bir oyun sahnesi, kendilerini ise baş oyuncusu olarak görür. Çocuğun ruhsal yapısını yakından görmek, varsa patolojilerini saptamak ve iyileştirmek için en etkili yöntem oyun terapisidir. Oyun terapisi hayatın gerçekliğini kavramada çocuklara yönelik işlevsel bir faydadır.

Oyun Terapisi eğitimini keşfet!

Geleceğin iş dünyasını yakala!

Geleceğin fonksiyonel iş dünyası iki şey üzerine kurulu olacak. Robotik ve yönlendirme. Bu nedenle bugünden yarını yakalamak için çoğu kişinin robotik kodlama öğrenmesi gerekiyor. Online olarak verilen Robotik Kodlama eğitimleri genel olarak kodlamanın yanında; algoritmik, eleştiriler ve yaratıcı düşünme gibi disiplinlerarası yöntemlere de başvuruyor.

Robotik Kodlama Eğitimi’ni keşfet!

İnsanlara yardımcı olarak para kazanmak ister miydiniz?

Hayat; gerçekten yaşamasını bilen kişiler için aslında bir mücadeleler ve aşılması gereken engeller bütününü içerir. Bu nedenle türlü zorluklar esnasında yaşamda bazen bir danışma, bir yol gösterici ihtiyacımız olabilir. Online eğitimlerde öne çıkan Yaşam Koçluğu’na dair programlar da bu noktalara odaklanıyor. İnsanlara yardım etmek için birden çok sebebimiz var.

Yaşam Koçluğu’nu keşfet!

Daha iyi bir hayat için ne yapmalı?

Nasıl daha özgüvenli ve nasıl hayata daha farklı, derinden bakabiliriz? NLP sistemli bilimsel tekniğe dayanan yaklaşımlar, duyularımızla hayatı algılama şekillerimizdeki değişime odaklanıyor. NLP yani Zihin Dili Programlama; artık online eğitim kurslarında da bulunabilen bir trend hâline dönüşüyor. Hem kendinize hem de başkalarının hayatına dokunmak çok daha kolay.

NLP Practitioner Eğitimi’ni keşfet!