R

FPK sistemiyle otomobil

sahibi olmanın 4 avantajı!

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Günümüzün en trend terimlerinden biri olan FPK sistemi; peşinatsız, kredisiz ve faizsiz satın alma yöntemlerinin kolaylığını sunan bir fırsat aralığı olarak karşımıza çıkıyor. FPK sistemiyle konut alınabildiği gibi artık otomobil sahibi de olunabiliyor. FPK sistemiyle otomobil sahibi olmanın ise birden çok avantajı mevcut.

Faizsiz ve vade farksız otomobil sahibi olursunuz!

Çoğumuz otomobil sahibi olmak için faizi ve geri ödemesi yüksek kredi sistemlerinin içine girerek, aldığımız keyfin yarıya düşmesine sebep oluyoruz. Oysa FPK sistemiyle artık faizsiz ve vade farksız şekliyle otomobil sahibi olunabiliyor. Böylece otomobilin değerinden daha fazla bir rakam ödeme sistemi nedeniyle cepten çıkmamış oluyor.

Otomobilinizi Türkiye’nin istediğiniz yerinden seçin ve alın

FPK sistemi sizlere Türkiye’nin bir bölgesiyle sınırlanmış bir seçim aralığı vermemekte; istediğiniz yerden istediğiniz otomobili seçebilme özgürlüğü sunmaktadır. Böylece gönlünüzden tam olarak geçen otomobiil seçmeniz, FPK sistemiyle alacağınız otomobilinizin tam olarak içinize sinmesini sağlamaktadır.

Taksit miktarını ödeme gücünüze göre tercih edin

Ödeme gücünüzü sarsmayacak şekilde  taksit aralıklarını ve sayısını seçmeniz elbette FPK sisteminin sizlere sağladığı diğer bir kolaylık olarak karşımıza çıkmaktadır. Ödeme gücünüze uygun olarak belirleyeceğiniz taksit miktarlarıyla otomobil sahibi olmanın yanında bütçenize uygun ödeme planı oluşturabilmeniz, süreci kontrol eden kişinin tamamen siz olmasını sağlamaktadır.

Taksitlerinizi istediğini zaman dondurun

Ödeme planınızda son dakika sürpriz değişiklikler ve sıkıntılar olabilir. Ödeme planınız değiştiği vakit, önceden belirlediğiniz taksit ödeme planını dondurabilir ve yeniden başlatabilirsiniz. FPK sistemiyle  sağlanan bu kolaylık, ödeme sürecinizin sorunsuz işleyebilmesine imkân vermektedir.

Otomobil almak isteyenler için Faize, Peşinata, Krediye artık son veren sistem: Fuzuloto!

Faizsiz, peşinatsız ve kredisiz sistemle tüketicilerin otomobil sahibi olmalarına olanak sağlayan FuzulOto, 2020’ye iddialı girdi. Sevilen isim Kadir Çöpdemir’in yer aldığı yeni reklam kampanyasının lansmanını gerçekleştiren şirket, 2020 ve 2021 hedeflerini de açıkladı.

28 yıldır Türkiye’de tüketicilerin en çok hayalini kurduğu iki anahtara ulaşmalarını sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirten FuzulOto Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Bu kapsamda Türkiye’nin en önemli oyuncuları arasındayız. Sıfır kilometre ya da ikinci el araç olması fark etmeksizin otomobil sahibi olmak isteyenleri, paylaşım ekonomisi temelli bir sistemle destekliyoruz. Bugüne kadar 70 bin aracın teslimini sağladık. Türkiye’de bu yıl 1 milyon araç satılacağını öngörüyoruz. Biz de FuzulOto olarak, yüzde 50 artışla, 25 bin adet araç teslim edeceğiz” dedi.

FuzulOto ile FPK sistemine dahil olanlar hangi model, hangi marka araç olursa olsun ödeme tutarını faizsiz olarak 100 aya kadar taksitlendirebiliyor. Kişilerin tercihlerine göre taksit tutarları sabit olabileceği gibi TÜFE oranına göre değişkenlik de gösterebiliyor. Teslimat vakti gelene kadar kişilerin almak istedikleri arabanın değerinde değişiklik yapma hakkı bulunuyor.

Daha fazlasını keşfetmek için burayı tıkla!