Siyaset Kılıçdaroğlu’nu dinlerken tespih çekti

Kılıçdaroğlu’nu dinlerken tespih çekti

16.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kılıçdaroğlu’nu dinlerken tespih çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zengin bir rozet, yüzük ve tespih koleksiyonuna sahip olduğu bilinir. Bahçeli, kamuoyu önüne daha çok yakasına taktığı değişik motifli üç hilalli rozetleri ve parmağındaki tuğralı yüzükleri ile çıkar. Bahçeli’nin, Meclis’teki bütçe görüşmelerinde bu kez elinde siyah taşlı bir tespih olduğu görüldü. Zaman zaman tespihi avucunun içinde tutan Bahçeli’nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinlerken ara vermeden tespih çekmesi dikkati çekti.

Haberin Devamı

Hatıra fotoğrafı kuyruğu

Kılıçdaroğlu’nu dinlerken tespih çekti

Güzel mekanlarda, doğada insanlar kendilerini de içine katarak çektikleri fotoğraflarla albümlerini zenginleştirir. TBMM de bu yerlerden biridir. En gözde, en cazip mekan ise, genel başkanların konuşma kürsüleridir. Grup toplantılarından sonra partililer, burada fotoğraf çektirmek için sıralar oluşturur.

Salona portatif çözüm

Kılıçdaroğlu’nu dinlerken tespih çekti

Genel Kurul salonunda yapılan tadilat sırasında 25 koltuklu komisyon bölümünü 10 koltukla sınırlandıran Meclis yönetimi, ana muhalefetin itirazlarını da dikkate alarak portatif bir çözüm getirdi. Komisyon sırasının arkasına, vekil koltuklarıyla aynı renkte deri kaplı, yüksek arkalıklı beş adet sandalye yerleştirdi, önüne de renk uyumlu uzunca bir masa koyarak sorunu çözdü. Bütçe görüşmeleri sırasında ön tarafta bakanlar yer alırken, sandalyelere de bakanlıkların müsteşar veya genel müdür gibi üst düzey bürokratları oturdu. Bu portatif bölüm bütçe görüşmelerinden sonra kaldırılıp ihtiyaç halinde tekrar konulacak.