Diyetler Kilo vermek için hindistancevizi yağı kullanın

Kilo vermek için hindistancevizi yağı kullanın

03.01.2018 - 15:59 | Son Güncellenme:

Hindistancevizi yağı ile kilo vermeye ne dersiniz. Sağlıklı ve kontrollü kilo vermek için hindistancevizi yağı size yardımcı olacaktır. İşte doğru kilo vermek için hindistancevizi yağı kullanımı.

Kilo vermek için hindistancevizi yağı kullanın

Hindistancevizi yağı vücudunuzdaki yağın yakılmasına yardımcı olur. Hindistancevizi içerisindeki doymuş yağ diğer yağlardan farklı yağ asitleri içerir. Vücuda enerji verir ve glikoz ile rekabet eder. Vücudun metabolizmasını arttırır. Yani masa başında otururken, araba kullanırken ya da televizyon izlerken bile kalori yakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Açlığı yönetir

Kahvaltıda içeceğiniz kahvenin içerisine 1 kaşık hindistancevizi yağı ekleyerek tüketmek sizi daha uzun süre tok tutacaktır. Ayrıca yemek aralarında hindistancevizi yağı tüketmek yemek yediğiniz zaman mideye birden yüklenmenizi engelleyecektir.

Pişirin

Margarin, bitkisel yağ veya zeytinyağı yerine hindistancevizi yağı koyarak diyetinize katkı sağlayabilirsiniz.

Yağı hayatınızdan çıkarmak zorunda değilsiniz

Yağlar hücre zarları, hormonlar ve bağ dokularını oluşturmaya yardımcı olur. Az yağ tüketimi vücuda enerji vermek için şekeri yakar ancak yüksek yağ tüketimi depo ve onarım yapar. Vücudun ihtiyaç duyduğu enerji ve yapı malzemelerini karşılar.

Salatanıza katın

Hindistancevizi yağı, sindirime yardımcı olur ve besleyici madde alımını en üst düzeye çıkarır. Bunun için salatalarınıza mutlaka ekleyin.

Haberin Devamı

Pirinç pilavının kalorisini düşürür

Pirinç pilavı yaparken, pirinç suyunun üzerine bir çay kaşığı hindistancevizi yağı ekleyerek vücudunuzun % 50 ila %60 oranında alacağı kalori sayısını azaltabilirsiniz.

Yazarlar