Gündem Kiralık Aşk 46. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

Kiralık Aşk 46. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta!

07.05.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranların yayınlanan Kiralık Aşk izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Beğeniyle izlenen dizi Kiralık Aşk 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu merak konusu oldu. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Kiralık Aşk son bölüm özeti.

Kiralık Aşk 46. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Yapımcılığını 1 Erkek 1 Kadın’ın yapımcısı Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği Kiralık aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan Kiralık Aşk 45. son bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı. İşte Kiralık Aşk son bölüm ve detayları..

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 45. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi’nin yazdığı Kiralık Aşk dizisinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, levent ülgen, Nergis Kumbasar ve Sinem Öztürk yer alıyor. Kiralık Aşk’ta; kendi halinde yaşayan garson bir kızın birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor.

KİRALIK AŞK DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK

Fikret Gallo karakteriyle diziye sürpriz bir giriş yapan Elifcan Ongurlar, Instagram hesabından takipçileriyle son sahnesine ait bir fotoğrafı paylaşarak duygusal bir açıklama yaptı.

Kiralık Aşk ailesine ve hayranlarına teşekkür eden Elifcan Ongurlar açıklamasında, “İşte bu benim son sahnem! Fikret Gallo karakteriyle “Kiralık Aşk” dizisine girdiğim ilk günü anımsıyorum. Yüksek enerjiye sahip bir ekip, önceden de tanıdığım çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım ve ilk sahnem! Unutamadığım birçok anımı yanıma alarak bu güzel projeden ayrılıyorum. Benim gibi mesleğini aşkla yapan oyuncular görevimizi tamamlayınca hem mutlu oluruz hem de buruk bir duygu kaplar içimizi… Öyle ya da böyle geçen 11 bölüm…

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK 45. SON BÖLÜM ÖZETİ

Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.

Kiralık Aşk 46. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta

Fikret resmen gitti! Gidişi ile mağaza meselesi de muallakta kaldı. Yasemin Passionis’e döndü. Artık Sinan’la hem iş arkadaşı hem de sevgililer. Ancak Yasemin ve İsmail tesadüfen karşılaşıyorlar. Bu sürpriz karşılaşma sonrası Sinan’ın tavrı ne olacak acaba? Sude ise Sinan’ın kendisine karşı umursamaz tavırlarından artık sıkılmış durumda. Tüm vaktini Deniz’le geçirmeye başlar. Bu ikili acaba neler yapacak?

Defne ve Ömer bir türlü yalnız kalamıyorlar. Ömer sonunda çözümü buluyor ve Defne'yi kaçırıyor. Hem de çok manidar bir yere!...

Defne'yi hiç beklemediği yerden vuracak ve sırrı Ömer'in kapısına dayandıracak sürpriz ne?

Dizinin konusu şöyle;
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK OYUNCULARI

Elçin Sangu - Defne Topal

Barış Arduç - Ömer İplikçi

Salih Bademci - Sinan Karakaya

Sinem Öztürk - Yasemin Kayalar

Nergis Kumbasar - Neriman İplikçi

Levent Ülgen - Necmi İplikçi

Ferdi Merter - Hulusi İplikçi

İsmail Karagöz - Şükrü

Hande Ağaoğlu - Mine

Hikmet Körmükçü - Türkan Topal

Melisa Giz Cengiz - Esra Topal

Kerem Fırtına - İsmail

Sanem Yeles - Nihan İyigünler

Onur Büyüktopçu - Koray Sargın

Osman Akça - Serdar Topal

Yazarlar