Gündem Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

25.09.2017 - 10:14 | Son Güncellenme:

Kırgın Çiçekler dün akşam yayınlanan son bölümüyle herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçekler'de Serkan'a kanser teşhisinin konulması herkesi şoke etti. Kırgın Çiçekler dizisinin merakla beklenen 91. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri atv'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker paylaşmaktadır.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER 91. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisinin yeni bölümünde Serkan ve Cemre şok eden haberi alıyorlar. Kader Meral arasındaki ipler ise kopma noktasına geldi.

Serkan ve Cemre'nin romantik gecesi kabusa döndü. Serkan bayılınca hastaneye giderler. Doktor kanser teşhisi koyunca Cemre yıkıldı.

Kırgın Çiçekler 91. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Feride, komiser Ali'nin teklifiyle çocuk şube için danışmanlık yapmaya başladı. Yeni gelen dava dosyası herkesin kanını dondurdu. Güney'in Zehra'ya tahammülü kalmayınca evde ipler gerildi. Kader, kendisini savunmayan Meral'i kardeşlikten sildi..

Sadri Bey'in yeğeni Ejder yanlarına taşınınca Meral için zor günler başladı. Ejder, Meral'in gerçek torun olduğuna inanmayarak geçmişini araştırmaya başladı.