Kırşehir Kırşehir'de Peyzaj Ve Bisiklet Yolu Çalışmaları Başladı

Kırşehir'de Peyzaj Ve Bisiklet Yolu Çalışmaları Başladı

19.07.2017 - 15:46 | Son Güncellenme:

.

Kırşehirde Peyzaj Ve Bisiklet Yolu Çalışmaları Başladı

Kırşehir’de altyapı çalışması biten yerlerde kaldırım bisiklet yolu ve peyzaj çalışmaları başladı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Mehmet Ali Altın bulvarında bisiklet yolu, peyzaj ve kaldırım çalışmalarını, Lise Caddesinde devam eden yol yapımı ve Saraycık mahallesinde kilit yapımı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kırşehir Belediyesinin sert zemin ve yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Belediye Başkanı Bahçeci, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları yerinde denetlediğini söyledi.
Belediye Başkanı çalışma alanında yaptığı açıklamada, “Kaldırım, bisiklet yolu ve peyzaj’ın ilk uygulaması Mehmet Ali Altın Bulvarı’nda devam ediyor, kısa sürede bitirip diğer caddelere geçeceğiz. Lise Caddesi son kısım alt malzeme serimi işimiz bitti, İnşallah Cumartesi günü asfalt serimine başlıyoruz. Aynı anda Lise Kavşağını da yapıyoruz. Saraycık Mahallesinde sert zemin çalışmaları için altyapı çalışması başladı, Bahçelievler Mahallesinde de sert zemin çalışmamız devam ediyor.” dedi.
Şehirleşmenin en önemli ayağının yollar olduğunu vurgulayan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam etmek.’’