Stil Kışın elbise giyme yolları

Kışın elbise giyme yolları

19.01.2018 - 14:43 | Son Güncellenme:

Kışın, kollarınızı ve bacaklarınızı titreten soğuk yüzünden güzel elbiselerinizi bir kenara atmanıza gerek yok. Şimdi elbiseleri kışa uydurma zamanı.

Kışın elbise giyme yolları

Boğazlı kazaklar

Haberin Devamı

Tek başlarına bile çok şık olan boğazlı kazakları elbiseyle birleştirmeyi hiç düşündünüz mü? Boğazlı, örgü bir elbise giyebileceğiniz gibi, elbisenizi boğazlı kazağınızın üzerinden de giyebilirsiniz. Kalın kolyeler takmayı unutmayın.

İnce taytlar/ Kalın külotlu çoraplar

Bu size annenizin ilkokuldayken önlük altından giydirdiği taytları anımsatabilir ancak tayt giymek, soğuk havalarda elbise giyebilmek için çok iyi bir yöntemdir. Elbisenizin mini boy ya da midi boy olduğundan emin olun, aksi takdirde kombininiz garip görünecektir. Taytlarla mükemmel görünmenin yolu taytınızı siyah seçmekten geçer ancak dilerseniz kış renklerinde bir tayt da seçebilirsiniz. Taytınızı siyah seçerseniz de renklerin eşleşmesi için üstünüzde bir parça siyah olduğundan emin olun.

Haberin Devamı

Geniş kazaklar

Yaz bittiğinde en sevdiğiniz elbiselerinizi üst rafa kaldırmanıza gerek yok. Elbisenizin üzerine büyükboybir kazak giyin, altına çizmelerinizi giyin ve mükemmel bir kış elbiseniz olsun.

Örgü elbiseler

Örgü elbiselerin en güzel yanı, en sevdiğiniz battaniyenizle geziyormuş gibi hissettirmesidir. Elbisenizin altına giydiğiniz topuklu kısa bir botla ve taktığınız büyük küpelerle çok şık olabilirsiniz.

Uzun çizmeler

Çizmeler bacaklarınızın büyük bir kısmını örterek bacaklarınızın üşümesini engelleyebilir. Çizmenizin biraz üzerinde biten bir elbise seçin ve üzerinize bir hırka alın. Kış için hazırsınız.

Uzun salaş elbiseler

En sevdiğiniz salaş elbisenizi kışa uydurarak bohem bir hava yakalayabilirsiniz. Elbisenizi fazla salaş hale getirmemek için kısa minik ceketlerle kombinlemeyi unutmayın.

Tüylü kabanlar

Herhangi bir kıyafeti gösterişli hale getiren pelüşkabanlarla kendinizi hem şık hem rahat hissedebilirsiniz. Sizi soğuktan koruyan bu şirin/şık kabanları bu kış yanınızdan ayırmayın.

Penye elbiseler

Basit penye elbiselere ekleyeceğiniz şallar, bereler, şapkalar veya bilekte biten botlarla tarz ve şık olabilirsiniz. Üzerinize, sizi ısıtacak parçalar aldığınızdan emin olun.

Yazarlar