Gündem Kızım 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm tarihi belli oldu

Kızım 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm tarihi belli oldu

18.01.2019 - 09:49 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 2019 yılına girilmesinin ardından uzun bir süredir ekrana gelmeyen Kızım dizisinin 16. yeni bölüm fragmanının yayınlanması ile yeni bölüm tarihi de belli oldu. Peki Kızım dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kızım 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm tarihi belli oldu

Kızım dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kızım 16. yeni bölümde Öykünün velayetini alan Asu, neye uğradığını şaşırır. Öykü'nün okula gidiyor olması ve sürekli bir istekte bulunması Asu'yu çieleden çıkarır. Öykü, Asu'nun ağzından dökülen sözler ile ikinci bir depremi yaşayacaktır.

Haberin Devamı

Demir kızı Öykü'nün velayetini kaybetmiş olmanın vermiş olduğu üzüntü ile ne yapacağını şaşırır. Önceleri çok mutlu olduğunu söyleyen Demir, kızını çok uzun sürmeden özlediğini hissedecektir. Candan, Demir hakkındaki gizli gerçekleri öğrenmesinin ardından Öykü ve Demir'den uzaklaşmaya başlar. Peki Demir hem kızını hemde Candan'ın kabini kazanabilecek midir?

KIZIM 16. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Kızım dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kızım 16. yeni bölüm ile 25 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

KIZIM DİZİSİ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar