Gündem Kızım 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün babası kim?

Kızım 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'nün babası kim?

18.02.2019 - 10:44 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamı ekrana gelen Kızım dizisi son bölümde Candan sayesinde hapisten çıkan Demir, Öykü'yü geri alabilmek için Candan'dan gelen evlilik teklifini kabul eder. Öykü'yü tekrar geri alan Demir ve Candan için her şey yolunda giderken Öykü'nün hastalığı Demir'in mutluluğuna bir kat daha engel olmaktadır. Peki Kızım dizisi 20. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kızım 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Öykünün babası kim

Kızım dizisi 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde bu hafta Demir, hapishaneden çıktıktan sonra kızını geri alabilmek için gittiği Sosyal Hizmetler'de beklemediği bir açıklama ile karşılaşır. Öykü'nün velayetinin annesinde olması işleri zorlaştırır. Candan, Demir'in çıkmaza düştüğü bir anda evlenerek Öykü'yü geri alabileceklerini söyleyince Demir sevinçten havalara uçar.

Haberin Devamı

Öykü'yü geri alan çifti güzel günler bekliyor derken Öykü'nün uyurgezerliği Demir'i tedirgin eder. Demir bu durumun hastalığı ile bağlantılı olduğunu öğrenince bir kat daha üzülür. Yayınlanan Kızım dizisi 20. yeni bölümde Asu'nun bıraktığı defteri okumaya devam eden Cemal, Öykü'nün kendi kızı olduğunu öğrenir. Peki gerçek bu mudur? Kızım dizisi 20. yeni bölüm ile 22 Şubat Cuma akşamı TV8'de...

KIZIM DİZİSİ 20. BÖLÜM FRAGMANI