Gündem Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.04.2019 - 22:51 | Son Güncellenme:

Kızım 28. son bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Öykü Cemal’in verdiği iliği almak için ameliyata girdi. Başarılı geçen ameliyattan sonra herkes derin bir nefes almıştı ki bu defa da Ahmet evi ateşe verip tüm aileyi öldürmeye çalıştı. Seyirciler ise yeni bölüm fragmanını şimdiden merak etmeye başladı. Peki Kızım 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her Cuma saat 20:00’de TV 8 ekranlarına gelen Kızım’da yine duygusal ama bir o kadar da heyecanlı bir bölüm geride kaldı. Öykü’ye Cemal’den alınan ilik nakledilirken ameliyatın başarılı geçmesi herkesi sevindirdi. İntikam peşindeki Ahmet ise Demir, Öykü ve Candan’ın yaşadığı evi ateşe verdi. İzleyenler ise yeni bölüm fragmanı için şimdiden beklemeye koyuldu bile. Kızım 26. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken yayınlandığında sayfamızda izlemeniz mümkün olacak.

Haberin Devamı

KIZIM 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal'i Ahmet'in elinden kurtarmak için harekete geçen Demir ve Uğur amacına ulaşmak üzereyken Ahmet'in silahından çıkan kurşun Cemal'e isabet eder. Cemal'i apar topar hastaneye kaldıran Demir ve Uğur eski dostlarını zamanında hastaneye yetiştirmeyi başarır.

Cemal'in kısa süre içerisinde toparlanması ile Öykü'ye vereceği ilik için harakete geçilir. Öykü artık eskisi gibi zor durumda kalmayacaktır. Öykü, Cemal'in verdiği ilik ile ameliyata girer ve başarılı bir ameliyat geçirilir. Ahmet, Demir'den ihanet almak için geri döner. Demir, Candan ve Öykü evde uyurken evi ataşe verir. Peki Kızım dizisinde Demir ve ailesi bu yangından kurtulabilecek midir?