Kobi ‘Derin gömülü finans’ için işbirliği yaptılar

‘Derin gömülü finans’ için işbirliği yaptılar

21.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

eLogo ve Agra Fintech, alanında öncü ERP içi derin gömülü finans uygulamasını geliştirmek için iş birliğine imza attı. Bu inovatif iş birliğiyle işletmeler, verilerini finansal kurumlarla paylaşmadan finansal sağlıklarını ölçebilecek. Böylece gelecekte ihtiyaç duyabilecek kredi, mevduat ve avantajlı POS teklifleri gibi özel bankacılık ürünlerine kolayca erişilebilecek.

‘Derin gömülü finans’ için işbirliği yaptılar

İş birliği kapsamında geliştirilecek derin gömülü finans projesinin merkezinde, veri güvenliği ve müşteri izni gibi kritik unsurlar bulunuyor. Bu kapsamda işletmelere hangi verilerin işlendiği ve bu verilerin nereye aktarıldığı konularında tam bir şeffaflık sağlanacak.

Haberin Devamı

Son dönemdeki gelişmelerle birlikte gömülü finansın yeni bir fintech kavramı olarak ortaya çıktığını ifade eden eLogo Genel Müdürü Başak Kural, Geliştireceğimiz derin gömülü finans uygulaması sektörde öncü bir uygulama olmakla beraber müşterilerimizin, ihtiyaç duyduğu anda Logo ERP sistemleri içerisinden kolaylıkla kredi gibi finansman tekliflerine erişime olanak sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Agra Fintech Kurucu Ortağı Muharrem Uğurelli ise, “Bu projenin temel hedefi, işletmelere finansal sağlıklarını ölçme ve ihtiyaçlarını önceden belirleme konusunda büyük bir avantaj sunmanın yanı sıra hassas finansal verilerin daha güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlamak. İşletmeler, finansal performanslarını artırma ve daha bilinçli finansal kararlar alma konusunda önemli bir adım atmış olacaklar”