Kobi Gençlere staj çağrısı

Gençlere staj çağrısı

11.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’de ve yurt dışında sanal POS altyapısı sağladığı 27 banka ve 45 binden fazla üye işyeriyle büyük bir online ödeme altyapısını yöneten Payten Türkiye’nin iştiraklerinden Mobven’in “Mobven Genç Yetenek 2023” staj programı başladı.

Gençlere staj çağrısı

Yazılım şirketi Mobven’in bu staj programı ile şirketin ihtiyaçları kapsamında nitelikli ve uygun adayların henüz okul dönemindeyken seçilip yine şirket bünyesinde görevlendirilmesi hedefleniyor. Program kış ve yaz dönemi olmak üzere yılda iki defa düzenleniyor ve eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan adaylar tam zamanlı olarak şirket içerisinde istihdam ediliyor. İlki geçen yıl gerçekleştirilen programa bugüne kadar toplam 5 bine yakın başvuru yapılırken 100’e yakın kişiye eğitimler verildi ve 14 kişiye iş teklifinde bulunuldu.

Haberin Devamı

Üniversitelerin bilişim ve bilgisayar bölümleri başta olmak üzere mühendislik fakültelerinde okuyan son sınıf üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlara açık olan programa Mobven LinkedIn sayfası üzerinden başvurular yapılabiliyor. Youthall gibi platformlar ile üniversitelerin kariyer günleri ve sayfalarından da duyurulan programın kabul sürecinde adaylar teknik test sürecinden geçerek puanlarına ve varsa daha önce yaptıkları projelerine göre değerlendirilerek programa dahil ediliyor.