Kobi Paraşüt e-belgede kampanya başlattı

Paraşüt e-belgede kampanya başlattı

19.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, 535 Numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında 1 Temmuz 2022 itibarıyla zorunlu olarak e-fatura kullanmaya başlayacak KOBİ’ler ve e-SMM kesecek serbest meslek erbapları için özel bir kampanya başlattı.

Paraşüt e-belgede kampanya başlattı

“Paraşüt E-Belge Kampanyası” ile bir yıllık Paraşüt aboneliği alan her iki gruptaki kullanıcılara da 3 ay ek abonelik, 600 e-kontör ve anahtar teslim e-belge hizmeti hediye edilecek. Üstelik yıllık aboneliğin kredi kartına taksit imkanıyla sunulacağı kampanya sayesinde kullanıcılar e-belgeye geçiş süreçlerini bütçelerini zorlamadan tamamlayacak.

Haberin Devamı

E-belge dönüşüm sürecinde yapılan değişikliklerin her geçen dönem daha fazla KOBİ’yi kapsadığını söyleyen Paraşüt’ün Kurucu Ortağı ve CEO’su Sean X Yu, “KOBİ’lerin faaliyet gösterdikleri alanlar, iş yapış şekilleri farklı olsa da e-belgeye geçiş sürecinde benzer ihtiyaçları bulunuyor. Bu süreci bütçelerini zorlamadan, karmaşık süreçlerle uğraşmadan kolayca tamamlamak istiyorlar. Biz de Paraşüt olarak e-belgeye geçişteki son tarih olan 1 Temmuz 2022’ye kadar sürecek olan kampanyamızla her zaman olduğu gibi işletmelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Maliyeti düşürüyor

Sean X Yu, bu aşamada e-belge kullanması zorunlu olmayan işletmelere de kampanyadan yararlanmalarını tavsiye ederek, işletmelerin günümüz itibarıyla 18-20 TL’yi bulan matbu fatura maliyetini, e-fatura ile kuruşlar seviyesine düşürebileceğini ifade etti.