Ekonomi Koç gibi kutlama

Koç gibi kutlama

21.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’un iş hayatında 60., Otokoç Otomotiv’in kuruluşunun ise 90. yılı törenle kutlandı.

Koç gibi kutlama

Türkiye’de otomotiv sektörünün temellerini atan ve en köklü şirketlerden biri olan Otokoç Otomotiv’in 90’ıncı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un iş hayatının 60’ıncı yıldönümü, Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle kutlandı.

Haberin Devamı

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un ev sahipliğinde düzenlenen törene, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir’in yanısıra Koç Topluluğu üst düzey yöneticileri, Otokoç Otomotiv’in mevcut ve emektar yöneticileri, cemiyet hayatından konuklar ile yurt içi ve yurtdışından iş dünyası temsilcileri katıldı.

Otokoç Otomotiv, 1928 yılında Ankara’da Ford bayiliği ile başlayan yolculuğunun 90’ıncı yılında, otomotiv pazarından aldığı yüzde 8 pay, gerçekleştirdiği 100 bin adetlik araç satışı, 90 bin adetlik araç kiralama filosu ve 4 bine yakın çalışanıyla, 9 ülkede faaliyet gösteriyor. Otomotiv sektöründe ilklere imza atan Otokoç Otomotiv, 2018 yılında da 8.5 milyar TL ciro hedefliyor.

Haberin Devamı

Koç gibi kutlama

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, Rahmi Koç’a bir tablo armağan etti.

Koç gibi kutlama

Cem Yılmaz esprileriyle geceye renk kattı.