Kocaeli Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli'den Kısa Kısa

19.05.2018 - 13:46 | Son Güncellenme:

.

Kocaeliden Kısa Kısa

KOCAELİ (AA) - Gölcük Belediyesi tarafından Kocaeli'de görev yapan basın çalışanlarına iftar verildi.

Haberin Devamı

Değirmendere'de bir restoranda düzenlenen iftar programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile kentteki medya mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, iftarın ardından yaptığı konuşmada, gazetecilere verdikleri iftar programlarının artık geleneksel hale geldiğini belirterek, iftar davetlerine katılan gazetecilere teşekkür etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gürol da davetinden dolayı Ellibeş'e teşekkür etti.

- Başiskele'de "Gönül Köprüsü" projesi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Gönül Köprüsü" Projesi kapsamında ilçedeki yaşlıları ziyaret ediyor.

Başkan Ayaz, Vezirçiftliği Mahallesi'nde hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Ayaz, burada yaptığı konuşmada, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarını belirterek, "Fiziki yolları yaptığımız gibi, gönül yollarını da yapıyor, gönülden gönüle köprüler kuruyoruz." dedi.

- Darıca'da çadırda sahur

Darıca Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında sahilde kurduğu 500 kişilik çadırda vatandaşlara sahur için kahvaltı ikramında bulunuyor.

Darıca Belediye Başkan Şükrü Karabacak ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, sahilde kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte sahur yaptı.

Belediye Başkanı Karabacak, yaptığı açıklamada, düzenleyecekleri sokak iftarları ve oyunları, fotoğraf sergileri, etkinliklerle vatandaşlara dolu dolu bir ramazan ayı yaşatacaklarını söyledi.

Bu yıl sahurunu sahilde yapmak isteyen vatandaşları da düşündüklerini belirten Karabacak, "Sahilde kurduğumuz dev çadırda vatandaşlarımıza kahvaltı ikramında bulunacağız. Tüm halkımızı ay boyunca sürecek etkinliklerimize bekliyoruz." dedi.

- Yoksul ailelere ramazan kolisi yardımı

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Körfez Şubesi tarafından yoksul ailelere ramazan kolisi dağıtıldı.

Şube Başkanı Faika Tırpanlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan dolayısıyla hayırsever iş adamların ve dernek yöneticilerinde katkısıyla yoksul ailelere 45 koli gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Gıda kolilerinin dağıtımının ramazan boyunca devam edeceğini dile getiren Tırpanlar, sürekli burs alan 31 öğrenciye de yardım yapıldığını ifade etti.