Kocaeli Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli'den Kısa Kısa

20.06.2018 - 13:57 | Son Güncellenme:

.

Kocaeliden Kısa Kısa

KOCAELİ (AA) - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Başkan Karabacak, Kazım Karabekir Mahallesini ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyaretler kapsamında vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Karabacak, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkenin geleceği için önem taşıdığını söyledi.

Vatandaşları oy kullanmaya davet eden Karabacak, "Tüm siyasi partiler projelerini ve hedeflerin açıklayarak vatandaşlardan oy istedi. Bizler de Darıca'da gerek yerel yönetimlerde ve gerekse ülke genelinde yapılan hizmetler noktasında halkımızı bilgilendirerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için halkımızdan destek istedik. Artık söz milletin diyoruz. Seçimler ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

- Karamürsel Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu sergisi

Karamürsel İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunca yıl sonu sergisi açıldı.

Haberin Devamı

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, vatandaşların istekleri üzerine mahallelerde kurs açtıklarını söyledi.

Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın yürüttüğü "Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında 31 kursun açıldığını belirterek, "Bu kurslarımız merkez mahalle ağırlıklı olmak üzere cezaevinde, engelli bir vatandaşımızın evinde ve okul olan her mahallemizde açılmıştır. Bu kurslara toplam 502 kişi katılmıştır." diye konuştu.

Açılışa, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

- Karamürsel'de seçim çalışmaları

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri ziyaret etti.

Mahallelerdeki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin, yaptığı açıklamada, 24 Haziran'daki seçim için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ziyaret ettikleri her yerde, 2001'den beri AK Parti'nin yapmış olduğu çalışmaları anlattıklarını belirten Ekin, "Ulaşımdan sağlığa, eğitimden tarıma, kalkınmadan dış siyasetteki başarılara kadar yapılan her çalışma AK Parti hükümetlerinin kararlı ve dik duruşları sayesinde ülkemize kazandırılmıştır. İşte bu kalkınmanın ve yatırımların devam etmesi için 24 Haziran'a kadar gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.