Kocaeli Kocaelispor Yeni Takım Otobüsünü Teslim Aldı

Kocaelispor Yeni Takım Otobüsünü Teslim Aldı

23.08.2017 - 15:35 | Son Güncellenme:

.

Kocaelispor Yeni Takım Otobüsünü Teslim Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelispor’a üst düzey donanıma sahip, sıfır kilometre takım otobüsü teslim edildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaelisporlu sporcuların, çok daha rahat ve konforlu bir şekilde gerek iç maçlara ve gerekse de deplasmanlara ulaşımlarını sağlamak için sıfır kilometre takım otobüsü tahsis etti. Belediye önünde gerçekleştirilen teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhan Bayram, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ve Kocaelisporlu yöneticiler ve futbolcular katıldı. Süper Lig’deki büyük kulüplerin kullandığı araçlarla aynı özelliklere sahip takım otobüsü 2+1 koltuk düzeniyle 33 kişilik kapasiteye sahip.
Teslim töreninde konuşan Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, “Yola çıkarken bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir söz verdik. Dedik ki ’Şeffaf olacağız.’ Kocaelispor’un çok büyük dertleri var. Ama birinci derdimiz güven. Tamamı bu şehrin çocuğu 17 futbolcumuz ile hiç mahcup etmediğimizi düşünüyoruz markamızı. Hiç yere düşürmedik armamızı. Çok zor günler yaşadık hiç şikayet etmedik. Bizim için bu otobüsün değeri çok büyük. Biz ülkenin yaklaşık 25 şehrinde 3 yıl boyunca kulübümüzü temsil ettik. Tabi ki temsil önce gönülle sonra da dış görünüşle oluyor. Doğal olarak gittiğimiz her şehirde Kocaeli’yi temsil ediyoruz. Böylesi şık ve güzel bir otobüs bizim için çok kıymetli. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Otobüsün Kocaelispor’a hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili İlhan Bayram ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye’de marka bir belediye. Tabi bu şehrin ayrıca başka bir markası da var spor anlamında Kocaelispor. Biz büyükşehir olarak sporumuza destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle amatör branşlarda çok büyük desteğimiz var. Kocaelispor’a geçmişten bugüne çok büyük destekler verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. İnşallah Kocaelispor’u Süper Lig’de de görmek nasip olur. Bu otobüsünde Kocaelispor’un büyük ihtiyacını karşılayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlhan Bayram’a takım atkısı hediye etti.