Geri Dön

Köfte yapmanın püf noktası

Köftelerinizin çıtır çıtır ve lezzetli olmasını istiyorsanız bu püf noktasını deneyin. İşte köfte yapmanın incelikleri

Köfte yapmanın püf noktası

Köftenin kuru olmaması için içine katacağınız soğanın yarısı taze doğranmış yarıaı ise hafif yağda kavrulmuş olmalıdır.

Haberin Devamı

suyunu kaybetmemesi için ise yüksek ateşte 1 dakika kadar kızartın. Ardından ateşi küçültün ve çevirin. Diğer tarafını kızartırken de ateşi yükseltin. Yarım dakika da diğer tarafını pişirin.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil Çetinkaya Sempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber