Genel Sağlık Kol incelten hareketler

Kol incelten hareketler

14.07.2017 - 14:23 | Son Güncellenme:

Kol incelten hareketler göründüğü kadar zor değil. Kol inceltme zor bir süreç olsa da kol incelten hareketler sayesinde günde bir saatinizi ayırarak kol yağlarınızdan kurtulacaksınız. İşte kısa sürede kollarınızı inceltmeye yardımcı olacak kol incelten hareketler:

Kol incelten hareketler

Kol incelten hareketler yaparak kollarınızı inceltmeniz mümkün. Günde sadece bir saatinizi ayırarak kol incelten hareketler sayesinde kol yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Kol inceltme zayıflarken en zor bölge olsa da kol incelten hareketler ile kol yağlarınıza veda edeceksiniz. İşte kol incelten hareketler

Haberin Devamı

Şınav çekmek

Kol incelten hareketlerin başında şınav çekmek var. Şınav çekerek kollarınızı kısa sürede şekle sokabilirsiniz. Başlangıçta zorlansanız da pes etmeyin ve denemeye devam edin. Şınav çekmek zaman içinde kolay bir hale gelecek ve kollarınızdaki yağları yok edecek.

Ağırlık ve Dambıl kullanın

Ağırlıklıar ve dambıllar tıpkı şınav gibi kol incelten hareketler için herkesin kullandığı yöntemlerden biri. Hatta bu egzersiz şınav çekmekten daha basit olabilir. Hafif ağırlıklarla başlamak işinize yarayacaktır. Zaman içinde yavaş yavaş ağırlıkları arttırabilirsiniz. Tabii aşırıya kaçmanın da kaslarınızı zedeleyeceğini unutmayın.

Ağırlıkları yukarı kaldırın

Kol incelten hareketlerden bir diğeri ise yine dambıl ve ağırlık kullanımıyla ilgili. Bu aletleri kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırmayı deneyin. Çok ağır olmasına gerek yok. Önemli olan kol kaslarınızın çalışması

Haberin Devamı

Yüzmek

Kol incelten hareketlerin en eğlencelisi, yüzmek. Yüzme vücudun tek bir bölgesini değil birçok yerini çalıştıran en etkili fiziksel aktivitelerden biri. Dolayısıyla yüzmek de kollarınızı inceltmek için harika bir çözümdür.

İşte bu!

Kol incelten hareketler

Yazarlar