Konut Neden Kompozit Kapı Tercih Ediliyor?

Neden Kompozit Kapı Tercih Ediliyor?

16.05.2014 - 16:27 | Son Güncellenme:

Erdoor, Irak'ın Erbil şehrinde bu yıl sekizincisi düzenlenen inşaat ve yapı fuarına katıldı.

Neden Kompozit Kapı Tercih Ediliyor

Türkiye'nin öncü kapı firmalarından Erdoor, Irak'ın Erbil şehrinde bu yıl sekizincisi düzenlenen inşaat ve yapı fuarına katıldı.

Haberin Devamı

Ortadoğu'nun en büyük inşaat ve yapı fuarlarından biri Erbil’de gerçekleştiriliyor...14 - 17 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan Erbuilding, Türk inşaat sektörü için de büyük önem taşıyor. Üretimini Hatay’da gerçekleştiren Erdoor Kapı ise, özellikle kompozit kapılarını bu fuarda Ortadoğu pazarına tanıtmayı hedefliyor. Çin malı kapılara karşı kalitesiyle fark yaratan marka, ziyaretçilerin beğenisini topladı.

KAPI İHRACATININ %20'Sİ ERDOOR’UN

Dünya standartlarında, ileri teknolojiyle üretim yapan Erdoor, hali hazırda ihracatının %20'sini Irak'a gerçekleştiriliyor. Marka, son yıllarda gayrimenkul endüstrisinde hızlı bir yükseliş seyreden bu bölgeye yapılan ihracatını arttırarak, pazar payını daha da büyütmeyi amaçlıyor. Firma yetkilisi Vedat Ergünbaş; bu fuarın, yapı ve inşaat sektörü için önemli bir fuar olduğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

KOMPOZİT KAPININ ÖZELLİKLERİ

Kompozit kapıların en başlıca özelliği; suya, neme, rutubete ve ateşe karşı dayanıklı olmasıdır. Bunun dışında uzun ömürlüdür, böceklenmez, kaplanabilir ve doğayla dosttur.

NEDEN KOMPOZİT KAPI TERCİH EDİLİYOR?

Doğu toplumlarında, ev temizliği bizim bildiğimiz türden değil... Geçmişten gelen bir kültür hala devam ediyor. Temizlik yapıldığında, evler duvarlarından tutun da tavanlarına kadar suyla yıkanıyor. Bu durumda ise kullanılan kapıların suya karşı dayanıklı olması gerekiyor. İşte bu yüzden kompozit kapı özellikle tercih ediliyor.