Kocaeli Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Din Görevlileri İle Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Din Görevlileri İle Buluştu

17.01.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Din Görevlileri İle Buluştu

Körfez Din Görevlileri Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Camiler en çok gidilmesi gereken mekanlardır” dedi.
Körfez Din Görevlileri Derneği tarafından düzenlenen sohbet toplantısı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Ticaret Odası Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda din görevlisinin katılımıyla gerçekleşti.
Sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmada ilçede yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler aktaran Başkan İsmail Baran, yeni müftülük binasının ilçeye yakışan, modern bir yapı olarak inşa edildiğini belirtti. Yapımına başlanan yeni cami inşaatlarında gelinen nokta hakkında bilgiler aktaran Başkan Baran,Diyanet İşleri Başkanlığının son dönemde yürüttüğü politikalar sayesinde camilerin sadece bir ibadethane olarak kullanılmadığını, bir şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan mekanlar olduğunu belirtti.
Cami projelerinin önemine değinen Başkan İsmail Baran, “Camiler en çok gidilmesi gereken mekanlardır. Bizlere de düşen camilerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanında olmaktır. Biz de bugüne kadar Körfez’de tüm camilerimizin ihtiyaçlarına anında yanıt vermek suretiyle üzerimize düşeni yapma gayreti içerisinde olduk” ifadelerini kullandı.