Gündem Korkunç! İzmir'de çekyatın içinde kadın cesedi bulundu

Korkunç! İzmir'de çekyatın içinde kadın cesedi bulundu

19.08.2018 - 19:19 | Son Güncellenme:

İzmir'in Konak ilçesinde çekyatın içinde battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu.

Korkunç İzmirde çekyatın içinde kadın cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre, polisi arayan H.A, Anafartalar Mahallesi'ndeki evlerinde birlikte yaşadığı annesi Gülümser Bulut'u (66), çekyatın içinde ölü bulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine evde inceleme yaptı.

İncelemede, Bulut'un cesedinin battaniyeye sarılarak çekyatın içine konulduğu belirlendi.

Kadının cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

KADININ KIZI GÖZALTINA ALINDI

H.A'nın, polise verdiği ifadede, annesinden birkaç gündür haber alamadığını, teyzesiyle gidebileceği yerler ve sokaklara baktıklarını ancak bulamadıklarını, eve döndüğünde gelen kötü kokular üzerine arama yaptığını ve annesini çekyatın içinde battaniyeye sarılı bulduğunu ve polisi arayıp durumu bildirdiğini söylediği öğrenildi. Bulut hakkında kayıp başvurusunun bulunmadığını tespit eden ekipler, H.A'yı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

"ANNEM 3 GÜNDÜR ÖLMÜŞ BEN ÜZERİNDE YATIYORMUŞUM"

Emniyete götürülen H. A. ifadesinde, annesini en son 16 Ağustos Perşembe sabahı saat 07.30 sıralarında işe giderken gördüğünü, akşam geldiğinde ise evde olmadığını, bunun üzerine 155 Polis İmdat hattını arayarak bildirdiğini, 3 gün boyunca işe gelip gittiğini ve dün akşam saatlerinde eve geldiğinde, evde yoğun bir koku olduğunu fark edince, annesinin yatmış olduğu çekyatı kaldırdığını ve annesinin battaniyeye sarılmış cesedi ile karşılaştığını söylediği belirtildi. Öte yandan, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında H. A.'nın annesinin kayıp olduğuna dair herhangi bir başvuruda bulunamadığı ve teyzesi Ü.Ç.'ye ise dün haber verdiği ortaya çıktı. Ayrıca, balkona çıkarak ''Annem 3 gündür ölmüş ben üzerinde yatıyormuşum'' şeklinde bağıran H.A.'nın ifadesinde, balkonda yattığı yönünde bilgi verdiği öğrenildi. H. A.'nın çelişkili ifadeleri doğrultusunda, polis ekiplerinin yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Gülümser Bulut'un cinayet zanlısı, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda tespit edilecek.