Gündem Korkunç olay! Öğretmen öğrencilerin arasına daldı

Korkunç olay! Öğretmen öğrencilerin arasına daldı

18.10.2018 - 16:19 | Son Güncellenme:

İstanbul Ataşehir'de bir ilkokuldan çıkan öğrenciler dehşeti yaşadı. Kadın öğretmen yanlışlıkla fren yerine gaza basınca öğrencilerin arasına daldı. İki öğrencinin yaralandığı kaza anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Korkunç olay Öğretmen öğrencilerin arasına daldı

İstanbul Ataşehir'de ilkokul çıkışında evine giden öğrenciler adeta dehşeti yaşadı. İddiaya göre kadın öğretmen aracıyla okuldan ayrılırken fren yerine gaza bastı. Bu sırada araç hızla yürüyen öğrencilerin arasına daldı.

Haberin Devamı

Kazada biri ağır iki öğrenci yaralandı. Olay ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde öğrenciler yürüyor.

Bu sırada kadın öğretmen hızla aracıyla öğrencilerin arasına dalıyor. İki öğrenci ise aracın altında kalıyor.

Korkunç olay Öğretmen öğrencilerin arasına daldı

Yaralı öğrencilerin hastanede tedavisi devam ettiği öğrenildi. İngilizce öğretmeni ise gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen öğretmenin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Çocukların sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Görgü tanığı Ergün Karakuş, "Bir öğretmenimiz buradan dönüş yaparken bir anlık gaza basıp iki öğrenciye çarparak yaralanmasına sebebiyet verdi. Bir ağır yaralı diğerinin durumu iyi bugün taburcu oldu. Ambulansa bindirip gönderen benim." dedi.

Haberin Devamı