Korse Takmadan Dik ve Yuvarlak Popoya 1 Günde Sahip Olabilirsiniz

Haberin Devamı

Kadınlara özgü vücut formunun en belirgin özelliği bel ve popo oranlarıdır. Bunu belirleyen temel faktörler ise vücuttaki yağ miktarı ve dağılımıdır. Orta yaş ve üzerindeki kadınlar çoklukla kalın bir bel simidi, geniş bir basen, şekli bozulmuş bir popo yapısı nedeniyle mutsuz olabilmektedir.
Dişilik İmajını Yok Eden Faktörler
Kadınsı hatların erkeksi vücut şekline benzemesinin belli başlı nedenleri vardır. Bunlar; ailesel yatkınlık, yüksek kalorili fast food tarzı beslenme, sporsuz bir yaşam tarzı, doğum sonrası alınan kilolar, vücut kitlesinin büyümesiyle yerçekiminin zamanla daha fazla deformasyon yaratmasıdır.
Estetik Hatlar Nasıl Bozuluyor?
Her geçen yaşla birlikte daha da artan yağ dokusu miktarı ve dağılımı, bel çevresi, basen ve popo bölgesindeki kadınsı estetik hatları yok ediyor. Bel simidi kalınlaşıyor, karında aşırı yağlanmaya bağlı genişleme ve sarkma oluşuyor. Genişleyen basen bölgesi, yağlanmayla deforme olmuş popoyu adeta saklıyor. Oysa ki dişilik algısının en önemli estetik hatları, ince bir bel ve hafif geniş basen ile desteklenen, bacaklar ile kıvrımlı bir hatla ayrılan dik, yuvarlak, sıkı ve dolgun popo yapısından geçmektedir. Bu imaj, son yıllarda Brezilya poposu olarak da bilinmektedir.
Sporu Bırakınca Yağlar Tekrar Oluşuyor
Kadın vücudunun anatomisinde bel, basen, popo ve bacakların üst kısımlarında fazla miktarda biriken bölgesel yağ dokuları maalesef çoğunlukla kalıcı oluyor. Çünkü bu yağ hücreleri iri ve yok edilmeye karşı gerçekten dirençli yapıdalar. Düzenli spor ve diyetle üstesinden gelmek için ömür boyu spor ve diyeti gerektirir. Bu yaşam tarzının günümüz sosyal hayatında genellikle sürdürülebilir olmaması nedeniyle spor ve diyet bırakıldığında bu bölgelerde verilen yağlar tekrar hızla ortaya çıkıyor.
Korse Günlük, Lazer Lipoliz Kalıcı Çözüm
Bel, popo ve basen bölgesinde oluşan aşırı yağlanmanın yarattığı estetik kaygıyı yok etmek için birçok kadın, korse kullanarak günlük geçici bir çözüme başvuruyor. Estetik ve plastik cerrahide estetik imajın ideal ölçülere getirilmesine yönelik yaklaşımlar sayesinde, kadınların özgüvenini sarsan aşırı miktardaki dirençli yağ dokularının yerlerini değiştirip, fazlasını yok ederek 1 günde estetik, ideal bel, popo ve basen hatlarını oluşturabiliyoruz. Günlük çözüm için giyilen korseye kalıcı olarak elveda diyorsunuz.
Hemen her kadının hayalindeki estetik görünümlü bel, popo ve basen ölçüsü için günümüzde yüz güldüren sonuçlar elde ediyoruz. Lazer lipoliz yöntemi ile yağları vücut içinde eriterek yok etme, yağları dışarı transfer etme, bölgeler arası yağ transferi 1 günde gerçekleştiriliyor. Basenlerin fazla yağlardan arındırılması, bel simidinin inceltilerek kavisli bir forma getirilmesi, düzleşme, düşme ya da şekil bozukluğu olan popo görünümünün dik, dolgun, yuvarlak hale getirilmesini güçlü lazer ışınları sayesinde yapılabiliyor. Brezilya poposu şeklini vermek için, hastanın bel ve karın kısmından erimeye dirençli yağ dokusunun nakli yapılıyor. Poponun şeklini belirleyen şey, buradaki yağların popo etrafına dağılmasıyla ilgilidir. Operasyon sırasında ideal popo estetiğini sağlamak için bu yağ dokusunu yuvarlak ve dik bir forma kavuşturuluyor. Aşırı yağlanma, bacak ile popo arasındaki sınırı kaldırmakta, bacak ile popoyu birleştirmektedir. Lazer ile buraya yapılan müdahaleyle kıvrım oluşturarak, bacak üzerinde dik bir popo görüntüsü oluşturuluyor. Ayrıca bacakların üst kısmındaki fazla yağlar eritilerek yok ediliyor.
Tek Bir İşlem Altında 4 Estetik Operasyon
Popo estetiği ya da Brezilya poposu, bel estetiği, basen inceltme ve bacak estetiği tek bir operasyonda sonuçlanıyor. Lazer ışınları cildin sıkılaşmasını ve gevşeyip kendini bırakmasını önleyecek bir etkiyi de beraberinde getiriyor.
Lazer lipoliz ile popo estetiği ya da popo büyütme merkezli bu işlemin sonucu kalıcı oluyor. Çünkü yağ hücrelerinin zarları patlatılarak vücut tarafından emilmesi ve yok edilmesi sağlanıyor. Güçlü lazer ışınlarıyla parçalanan yağlar çok fazla ise bunlar vücuttan dışarı çıkarılıyor. Kişinin kendi vücudundan popoya yapılan yağ transferindeki yağ dokusu erimeye dirençli olduğu için poponun yeni dizaynı zamanla bozulmuyor ve kalıcı oluyor. Burada hastalarımıza özellikle şunu tavsiye ediyoruz: “Elde ettiğiniz Brezilya poposu, ince bir bel, inceltilmiş bir basenin kalıcılığına katkı sağlamak için mutlaka aşırı beslenmekten, hareketsiz bir yaşam tarzından kaçının.”
Dikiş İzi Yok
Lazer lipoliz, çok ince kanüller sayesinde, dikiş gerektirmeyen küçük kesilerden girilerek yapılıyor. Dikiş izi olmuyor. Hastalar 3 ila 7 gün içinde sosyal yaşamına, iş hayatına dönebiliyor. 15 gün korse kullanıyor ki vücuda verilen şekil otursun. Egzersiz benzeri faaliyetler 3 hafta sonra yapılabilir. Vücudan tam oturması ve tam iyileşme 1.5 ay sonra ortaya çıkıyor.
Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle,
Sağlık ve sevgiyle kalın…
www.tayfunturkaslan.com
Instagram://drtayfunturkaslan
Facebook://DrTturkaslan