Sivas Koyulhisar'da 'Lojistik Ve Lojistik Faaliyetler' Konferansı

Koyulhisar'da 'Lojistik Ve Lojistik Faaliyetler' Konferansı

20.03.2019 - 13:53 | Son Güncellenme:

Koyulhisar'da 'Lojistik ve Lojistik Faaliyetler' konferansı

Koyulhisarda Lojistik Ve Lojistik Faaliyetler Konferansı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi Koyulhisar Meslek Yüksek Okulu tarafından "Lojistik ve Lojistik Faaliyetler" konulu seminer düzenlendi.
Koyulhisar Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ömer Aslan, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Prof. Dr. Aslan yaptığı açılış konuşmasında Lojistik Bölümü hakkında bilgi vererek, "İyi ki bu programı açmışız. Çok güzel bir programı okulumuza kazandırdığımız için çok mutluyum. Lojistik bölümü gelecekte çok daha önemli bir yere sahip olacaktır" dedi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Karaköy ise, "Lojistik sektörünün gelişen dünyada ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sunacağını bu sebeple bizler tarafından gereken önemin verilmesi ve bizlere düşen görevlerin hassasiyetle yerine getirilmesi gerektiğini." diye konuştu.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kıvanç Halil Arıç ise lojistiğin önemini ve geliştirilmesi için yapılması gerekenler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

FOTOĞRAFLI