Gündem KPSS geç başvuru günü ne zaman? 2019 KPSS geç başvuru tarihi

KPSS geç başvuru günü ne zaman? 2019 KPSS geç başvuru tarihi

23.05.2019 - 07:51 | Son Güncellenme:

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavına girecek olan adaylara ikinci bir fırsat olan geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Öğretmen ve devlet memuru olabilmek için KPSS sınavında ter dökecek olan adaylar KPSS geç başvuru tarihini araştırıyor. İşte ÖSYM tarafından duyurulan KPSS geç başvuru tarihi...

KPSS geç başvuru günü ne zaman 2019 KPSS geç başvuru tarihi

Binlerce adayı yakından ilgilendiren KPSS geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından açıklandı. 3-15 Mayıs tarihleri arasında başvuruları alınan KPSS sınavı için başvuru tarihini kaçıran adaylara ikinci bir fırsat olarak ÖSYM tarafından geçtiğimiz yıllarda yürürlüğe konulan geç başvuru tarihleri sayesinde hiçbir adayın mağdur olmaması amaçlanıyor. Peki KPSS geç başvuru günü ne zaman?

Haberin Devamı

KPSS GEÇ BAŞVURU GÜNÜ NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından KPSS geç başvuru günü 28 Mayıs olarak duyuruldu. Adaylar KPSS geç başvuru işlemlerini elektronik ortam üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığıyla aynı gün içerisinde gerçekeleştirmek zorunda. Başvuru işlemlerini tamamlayıp başvuru ücretini yatırmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.