Gündem KPSS ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS lisans sınavı

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS lisans sınavı

17.07.2018 - 08:02 | Son Güncellenme:

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınavı için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. 5 Ağustos'ta gerçekleştirilecek KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için adaylar sınav giriş yerlerini sorgulamaya devam ediyor. Peki KPSS ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı?

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı mı KPSS lisans sınavı

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri için adayların meraklı bekleyişi devam ediyor. 5 Ağustos'ta gerçekleştirilen KPSS ÖABT sınav giriş yerleri için henüz ÖSYM tarafından bir açıklama yapılmazken sınav giriş belgelerinin bu hafta içerisinde adayların bilgisine sunulması bekleniyor. Genelde ÖSYM tarafından bir hafta öncesinde duyurulan sınav giriş yerlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

LİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından henüz açıklanmadı. 5 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan KPSS ÖABT sınav giriş belgelerinin bu hafta içerisinde adayların bilgisine sunulması bekleniyor.

KPSS ÖABT SINAVI NE ZAMAN?

KPSS ÖABT sınavı 5 Ağustos'ta ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. 10:15'te başlayacak ÖABT sınavı için adaylar sınav salonlarına 10:00'dan sonra alınmayacak. 75 dakika sürecek olan KPSS ÖABT sınavı için adaylar sınav ücreti olarak 75 Türk Lirası ödeme yaptı.