Gündem KPSS önlisans geç başvuru işlemleri bitti mi? KPSS önlisans başvurusu

KPSS önlisans geç başvuru işlemleri bitti mi? KPSS önlisans başvurusu

26.09.2018 - 10:22 | Son Güncellenme:

KPSS önlisans geç başvuru işlemlerinin bugün başlamasının ardından sınava katılacak binlerce aday KPSS önlisans geç başvuru işlemleri bitti mi sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte bu sorunun cevabı ve KPSS önlisans geç başvuru işlemleri ile ilgili tüm detaylar...

KPSS önlisans geç başvuru işlemleri bitti mi KPSS önlisans başvurusu

ÖSYM tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan KPSS önlisans geç başvuru işlemleri 10:15 itibariyle ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlamıştı. ÖSYM tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada KPSS önlisans geç başvuru işlemlerinin 26 Eylül (Bugün) başlayacağı duyurulmuştu. KPSS önlisans geç başvuru işlemleri akşam 23:59'a kadar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alındı ve başvuru süresi doldu.

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bugün alınmaya başlanan KPSS önlisans geç başvuru işlemleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınıyor. Adaylar TC kimlşk numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra KPSS önlisans geç başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. Adaylar aynı gün içerisinde geç başvuru ücreti olan 90 Türk Lirasınıda ödemek zorunda! Başvurular bu akşam 23:59'da sona erecek.