Gündem KPSS önlisans sınav giriş yerleri | KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS önlisans sınav giriş yerleri | KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?

31.10.2018 - 09:55 | Son Güncellenme:

KPSS sınavına katılan adaylar ve KPSS sınavına katılacak olan adaylar heyecan dolu. 7 Ekim 2018 tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınavına katılan adaylar, sınav sonuçlarını heyecanla beklerken, 4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS önlisans sınavına katılacak olan adaylar, sınav giriş yerleri için arayışa geçti.

KPSS önlisans sınav giriş yerleri | KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak

4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan KPSS önlisans sınavının giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS önlisans sınav giriş belgesine nereden ulaşılır? Peki 7 Ekim tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları ne zaman belli olacak?

Haberin Devamı

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

018-KPSS Ön Lisans adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

KPSS ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OALCAK!

Ön lisans mezunlarının katılacağı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) gerçekleştirileceği 4 Kasım Pazar günü, nüfus müdürlükleri 07.00-10.00 saatlerinde açık olacak.

ÖSYM'nin resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, ön lisans mezunlarına yönelik 2018-KPSS'nin 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceği anımsatıldı.

Haberin Devamı

Duyuruda, nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında TC kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmadığı gerekçesiyle sınava kabul edilemeyecek durumdaki adaylar için, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, sınav yapılacak merkezlerdeki il-ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacağının belirtildiği aktarıldı.


KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim tarihinde yapılan KPSS ortaöğretim sınav sonuçları 8 Kasım tarihinde adayların erişimine açılacak.