Siyaset Kremlin'den flaş görüşme açıklaması

Kremlin'den flaş görüşme açıklaması

28.04.2017 - 16:03 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 3 Mayıs'ta Soçi'de yapacağı görüşmede, ikili ilişkiler, Suriye krizi ve terörle mücadelede iş birliği gibi konuların gündeme gelmesinin beklendiği bildirildi.

Kremlinden flaş görüşme açıklaması

Kremlin Basın Merkezinden Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, iki liderin Türkiye-Rusya ilişkilerini tüm boyutlarıyla ele alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, Erdoğan ve Putin'in Suriye krizi, terörle mücadelede iş birliği ile bölgesel ve küresel konuları değerlendirmesinin beklendiği ifade edildi.

Putin-Merkel görüşmesi

Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2 Mayıs'ta Soçi'de Almanya Başbakanı Angela Merkel ile de görüşeceği açıklandı.

Görüşmede Ukrayna krizi ile bölgesel ve küresel konuların değerlendirileceği kaydedildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davetlisi olarak 3 Mayıs'ta Rusya'ya gidecek.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'in davetlisi olarak 3 Mayıs'ta Rusya'nın Soçi kentine gidecek.

Haberin Devamı

Ziyaret çerçevesinde Erdoğan ile Putin'in gerçekleştireceği görüşmelerde, Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkiler ile başta Suriye olmak üzere bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.