Küçük Beyaz Elbise

Beyazın masum yanı yaz mevsimini ele geçiriyor. Dantel, şile bezi, işlemeli, nakışlı ya da sade fark etmiyor. Her yan beyaza bürünüyor, bir küçük beyaz elbise develeşerek koca yaz mevsimine yetiyor.

Sokak modası her mevsim favori rengini, favori parçaları ile bütünleştirmekte pek zorlanmıyor. Bu sezonun da en popüleri tartışmaya kapalı, beyaz. Bu yaz az az fazlalaşarak beyazı vazgeçilmezlerin zirvesine oturtuyor. Plajda, sokakta, gece gündüz her davette herkesin illaki üzerine konuyor. Bir küçük beyaz elbise mini, midi halleri ile dolapların kurtarıcı kahramanı oluveriyor.

Haberin Devamı

Büyük Etki Dantel

Dantel ayrıcalığı artık casual giyiminde baş rolünde. Beyaz elbise denildiğinde neredeyse herkesin kafasında küçük dantel elbiseler canlanıyor. Üstelik artık beyaz dantel elbiseler için gece gündüz fark etmiyor. Küçük elbiselere büyük etki dantelle geliyor.

Küçük Beyaz Elbise

Ketenin En Açık Rengi

Basit, sade, düz ama illaki keten sıcak havanın kurtarıcı yanı. Sade ama şık, çabasız ama gösterişli olmak için keten elbiselere sarınmalısınız. Kombininizde en büyük yeri küçük beyaz elbisenize ayırdıysanız ve ketenden vazgeçemiyorsanız tüm diğer ayrıntılarda toprak tonlarını kullanabilirsiniz.

Küçük Beyaz Elbise

Giy ve Nereye İstiyorsan Çık Mantığı

Ne giysem diye düşünmek yerine küçük tek parça elbiseler tercih etmek yaz kombinlerinin pratik yanı. Alışılmışın dışında renk cümbüşü bu yaz trendlerinde daha sade, daha çok beyaz. Üstelik daha az aksesuar, biraz ayrıntı ama her yan beyaz.

Küçük Beyaz Elbise

Romantik Sportif

Dantelin otik tavrı beyaz ile tamamlanıp, nakış detayının o ayrıcalıklı yanı beyaza boyanıyor. En sade, minimal kombinler alışılmışın biraz dışında sportif yorumlanıyor. Sonuç olarak çaba sarf edilmeden kazanılan, aranılan şık kombinler üzerimize kendiliğinden geçiveriyor.

Küçük Beyaz Elbise

Sokak modası trendleri, kombin önerilerim için blog adresim 'ye uğramayı ve instagram adresim: @modaviki 'yi takip etmeyi unutmayın.