Kültür Sanat 23 Nisan'da çocuklar meslekleri deneyimliyor

23 Nisan'da çocuklar meslekleri deneyimliyor

19.04.2016 - 14:13 | Son Güncellenme:

23 Nisan’da kendi şehirleri KidzMondo’ya gelen çocuklar seçtikleri meslekleri ebeveynleriyle birlikte deneyimleyecek. Ayrıca, 22-23-24 Nisan tarihlerinde tüm biletlerde her çocuk için 1 yetişkin girişi ücretsiz.

23 Nisanda çocuklar meslekleri deneyimliyor

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak. Çocuklar 23 Nisan’da KidzMondo’da buluşacak, tüm gün sınırsız eğlencenin tadını çıkaracak. Çocuklar sadece bugüne özel seçtikleri bazı meslekleri ebeveynleriyle birlikte deneyimleme şansına sahip olacak. Örneğin anne ya da babalarıyla birlikte dans & müzik odasında DJ, podyumda manken, program stüdyosunda kameraman, hastanede doktor, otelde resepsiyonist olabilecek. Ebeveynleriyle birlikte çok keyifli bir bayram günü geçirecek.

Haberin Devamı

23 Nisan tiyatrosu ve Thriller dansı da var!

Ayrıca çocukların bu en mutlu gününde KidzMondo’nun eğlenceli sürprizleri de olacak. KidzMondo ekibi tarafından hazırlanan 23 Nisan tiyatrosu ve Michael Jackson’ın ünlü ‘thriller dansı’ muhteşem şovlar eşliğinde sahnelenecek. Yine bugüne özel olarak gerçekleştirilecek ‘Happy Song Yürüyüşü’nde ise tüm KidzMondo ziyaretçileri şarkılar eşliğinde şehir turu atacak.

23 Nisan’a özel tüm biletlerde her çocuk için bir yetişkin ücretsiz!

23 Nisan’da KidzMondo’da yetişkinlere özel bir de kampanya var. 22-23-24 Nisan tarihlerindeki bilet alımlarında her çocuk için bir yetişkin ücretsiz giriş hakkına sahip olacak.