Kültür Sanat Adam Beyer, İstanbul’a geliyor!

Adam Beyer, İstanbul’a geliyor!

16.04.2015 - 11:57 | Son Güncellenme:

Techno müziğin ustası “Adam Beyer”, İstanbul’a geliyor!

Adam Beyer, İstanbul’a geliyor

Adı Techno’yla eş anlamlı kullanılan Adam Beyer, “Nissan Juke Presents: Adam Beyer” organizasyonuyla Türkiye’deki hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük festivallerinde ve kulüplerinde unutulmaz performanslara imza atan Techno müziğin usta ismi Adam Beyer, 24 Nisan gecesini Techno severler için unutulmaz bir şölene çevirecek. Garajistanbul’da gerçekleşecek olan etkinliğin biletleri Biletino.com’da satışa sunuldu.

Techno müziğin usta ismi Adam Beyer, Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmak için 24 Nisan Cuma akşamı Garajistanbul’da sahne alıyor! Yayınladığı şahane plaklar ve dünyanın dört bir yanında gösterdiği görkemli performanslar ile Techno müziğin son 15 yıldaki öncü isimlerinden olan Adam Beyer, Nissan Juke Presents organizasyonuyla İstanbul’da hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük festivallerinde ve en saygın kulüplerinde yeri yerinden oynatan Adam Beyer, elektronik müziğin köklerine olan bağlılığından gelen geleneksellikle modern sesleri harmanlayarak aynı anda hem veteran techno hayranlarının hem de yeni nesil dans müziği tutkunlarının favorisi olmayı başarıyor. Adam Beyer, yüksek tempolu ve güçlü müziğiyle 24 Nisan Cuma gecesi FG 93.7 ve Beat The Night farkıyla Garajistanbul'da. Organizasyonun biletleri Biletino.com’da satışa sunuldu.

Etkinlik: Nissan Juke Presents: Adam Beyer
Yer: Garajistanbul
Tarih / Saat: 24 Nisan Cuma / Saat 22.00
Biletler: Biletino.com - 50 TL