Kültür Sanat Akasya Kültür Sanat Mart 2018 programı

Akasya Kültür Sanat Mart 2018 programı

19.02.2018 - 14:53 | Son Güncellenme:

Akasya Kültür Sanat, Mart ayında’ da çok özel programlı ile kültür sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Akasya Kültür Sanat Mart 2018 programı

Her ay birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat, Mart ayında’ da çok özel programlı ile kültür sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Usta tiyatrocuları, ünlü sanatçıları heyecanla beklenen etkinlikleri herkesin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde bir araya getiren AKS, eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Tiyatro, müzik, dans, söyleşi ve gösteri adına herkesin ortak buluşma noktası olan AKS, minik misafirleri ve aileleri içinde özel etkinlikler sunuyor.

Haberin Devamı

3 Mart Cumartesi; 13.00’ da Yumurtaların karışmasından dolayı diğer civcivlerle dünyaya gelen şirin kuğu yavrusunun ve onu arayan annesinin maceralarını komik bir dille anlatan ‘’Çirkin Ördek Yavrusu’’ müzikli çocuk oyunu çocukların eğlence dolu vakit geçirmesini sağlayacak.

9 Mart Cuma; 20.30’ da Usta oyuncu Altan Erkekli’ nin kendi yaşamından hikayelerini anlatacağı ‘’Şifa Niyetine’’ tiyatro oyununda, ünlü oyuncu Veysel Diker de piyano, keman, kontrabas, gitar ve perküsyondan oluşan orkestrası eşliğinde sevilen türküleri seslendirecek.

16 Mart Cuma; 20.30’ da Murat Kürüz’ ün yazıp yönettiği, günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan mizah örneğindeki ‘’Yetersiz Bakiye’’ adlı oyununda ünlü oyuncular Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk yer alıyor.

Haberin Devamı

24 Mart Cumartesi; 13.00’ da Umut Vardarlı’ nın uyarlayıp yönettiği ‘’Tom ve Jerry’’ müzikli ve danslı çocuk oyunu minik izleyicilerle buluşacak.

30 Mart Cuma; 20.30’ da Nihal Yalçın’ın oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ‘’Antabus’’ Leyla Taşçı karakterinin hayata dair yaşadığı zorlukları kadın gözünden farklı bir dille anlatıyor.
Biletler AKS Gişe ve Biletix'te…

AKS Mart Ayı Programı;
• 3 Mart Cumartesi 13.00 ‘’Çirkin Ördek Yavrusu’’
• 9 Mart Cuma 20.30 ‘’Şifa Niyetine’’
• 16 Mart Cuma 20.30 “Yetersiz Bakiye”
• 24 Mart Cumartesi 13.00 ‘’Tom ve Jerry’’
• 30 Mart Cuma 20.30 “Antabus”