Kültür Sanat Altı film vizyonda

Altı film vizyonda

30.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yeni yıl arifesinde farklı türlerde filmler vizyonda sinemaseverlerle buluşuyor. Jennifer Lopez ile Josh Duhamel’i buluşturan romantik komedi dikkat çekiyor.

Altı film vizyonda

“Shotgun Wedding/Hayalimdeki Düğün”

Haberin Devamı

Jennifer Lopez ve Josh Duhamel’in başrolünde olduğu, aksiyonu bol bir romantik komedi… Darcy ve Tom çiftinin şatafatlı düğünü silahlı bir grup tarafından basılır ve aile üyeleri rehin alınır. İki âşık bir yandan hayatta kalmaya çabalarken bir yandan da akrabalarını kurtarmaya çalışır. Tom rolü için Ryan Reynolds ve Armie Hammer’ın adı geçmiş ama sonradan Josh Duhamel’in olmuştu. Lopez ise “Marry Me”den sonra bu sene ikinci kez perdeye geliyor.

Altı film vizyonda

“Dikkat Köpek Var”

Yönetmenliğini Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ’ın yaptığı, senaryosunu Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın’ın yazdığı “Dikkat Köpek Var”ın başrollerini Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney paylaşıyor. Film, İstanbul Emniyeti’nin gururu olarak gösterilen polislerden Murat’ın yeni bir göreve atanması ile başlıyor. Köpekler ile pek iyi anlaşamayan Murat bu zorlu görevde polis köpeği Bal ile iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Film, başrolünde Tom Hanks’in yer aldığı ve bizde “Dikkat Köpek Var” adıyla gösterilen 1989 yapımı “Turner & Hooch”ı anımsatıyor.

Haberin Devamı

Altı film vizyonda

“Ali Çevlik”

Yönetmen koltuğunda Mahmut Baldemir’in oturduğu dram türündeki filminin oyuncu kadrosunda Erkan Bektaş, Ulfi Dağcı, Sefa Zengin, Şevki Altunbuken, Cengiz Bozkurt yer alıyor. Film, eski bir boks şampiyonunun hikâyesini anlatıyor. Eski şampiyon Sinan Cevahir, rahat bir hayat sürdürürken aldığı bir teklif ile yaşamı aniden değişir. Görevi, Bingöl’den şampiyon adayı bir boksör çıkarmaktır.

Altı film vizyonda

“Monstrous/Lanetli Göl”

Şiddete meyilli eski kocasından kaçan Laura, yedi yaşındaki oğlu Cody ile birlikte göl kenarındaki cennet gibi bir evde yeni bir hayata alışmaya çalışmaktadır. Ancak bu ücra sığınaklarında başa çıkmaları gereken çok daha büyük ve korkunç bir tehlike olduğunu fark ederler. “Annabelle: Creation”daki aynı evin kullanıldığı bu doğaüstü gerilimin başrolünde Christina Ricci var.

Altı film vizyonda

“Tarsilinha/Şeker Kız ve Arkadaşları Macera Adasında”

Brezilya’dan gelen duygusal bir animasyon… Hikâyenin kahramanı, annesinin anılarını kurtarmak isteyen sekiz yaşındaki Şeker Kız… Ancak Şeker Kız’ın bunu yapabilmesi için annesinden çalınmış eşyalara ulaşması gerekmektedir. Bu macerada birçok şaşırtıcı şey görecek, dostluklar kuracak ama aynı zamanda korkularıyla yüzleşecek ve engelleri aşmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

Altı film vizyonda

“Orman”

Muhsin Rabiei’nin yazıp yönettiği, başrollerini Selda Yeliz Nar, Gizem Çelebi ve Beyza Nur Önispir’in paylaştığı bu korku filmi, sinemalarımıza sıklıkla gelen cinli hikâyelerden birine sahip. Dilara ve Yusuf yaylada olduğunu düşündükleri bir hazineyi bulmayı planlar ama Dilara kaybolur. Arkadaşları onu bulduklarında cinler Dilara’nın bedenini ele geçirmiştir. Dilara’yı kurtarmak için onu bir hocaya götürürler.