Kültür Sanat Amerikan TV dizisinde bir Türk!

Amerikan TV dizisinde bir Türk!

12.10.2015 - 12:30 | Son Güncellenme:

Yıllarca sinema ve tiyatrolarda üstlendiği oyunculuk görevleriyle tanınan Abdül Süsler Amerikan TV dizisi İnsomnia'dan davet aldı. Temmuz-Ağustos tarihlerinde çekimleri gerçekleşen ve kadrosunda bir çok Amerikalı ve Rus aktörün bulunduğu yapım Ocak 2016'da yayın hayatına başlayacak.

Amerikan TV dizisinde bir Türk

Amerikan TV dizisinde bir Türk

Haberin Devamı

İnsomnia isimli bir Amerikan TV dizisinde, Amerikan ve Rus oyunculardan oluşan deneyimli bir kadroyla birlite projede yer alan Abdül Süsler Welldone Production tarafından hayata geçirilen projede yer aldı

Dizinin yönetmeni Vyacheslav N. Yakovlev, projenin görüntü yönetmenliğini ise Lost ve X Files dizilerinin görüntü yönetmeni John S. Bartley üstlenmiş. Deneyimli kadroyla 8 bölümlük dizi çekim çalışmalarını Moskovada tamamlandı.

Birçok tiyatro oyunundan tanıdığımız Abdül Süsler şu an yapımcılığını Mehmet Çetin'in üstlendiği, UNC film şirketi tarafından çekimleri gerçekleştirilen, Vecihi Hürkuş "Kanat" isimli filmde oynayacak. Vecihi Hürkuş'un hayat hikayesinden esinlenilerek hayata geçirililen filmin vizyon tarihi ise Şubat 2016 olarak planlanmaktadır.

Haberin Devamı

Amerikan TV dizisinde bir Türk

Vecihi Hürkuş 'Kanat' filmde Albay Kemal'i canlandıracak
Abdül Süsler'in çalışmaları Amreika'da yayınlanacak dizi projesiyle sınırlı değil. Ülkemizde Vecihi Hürkuş 'Kanat' filminde izleyici ile buluşacak ünlü oyuncu, Tarihe damga vurmuş pilot Vecihi Hürkuş'un eniştesi ve komutanı olarak filmde rol alacak. Abdül Süsler bu projede karşımıza Albay Kemal olarak çıkacak.

Türkiye ’de havacılığın öncü ismi, milli mücadele kahramanı Vecihi Hürkuş’un hikayesi bir filme konu oluyor. ‘Kanat’ adlı fimin senaristi ve genel yönetmeni Mehmet Çetin. 5 milyon dolar bütçeyle gerçekleştirilmesi planlanan film Şubat ayında gösterimde olacak.
Amerikan TV dizisinde bir Türk

Film; Birinci Dünya Savaşı ve Mîllî Mücadele yıllarında savaş pilotu olarak görev yapan, uçak mucidi Vecihi Hürkuş’un hayatını kendine kılavuz edinmiş bir gencin, özel kanat tasarımlı bir uçağı icat ederken karşılaştığı güçlüklerin hikayesi etrafında gelişiyor. Hayatını icadına adamış bu gencin mücadelesi sırasında yaşadığı aşk ile uçak tutkusu arasında gidip gelmesi, ona farklı bir hayat bakışı kazandırır. Film, 3D izleme seçeneği ve ileri düzey görsel efektleriyle de iddialı bir yapım.

Abdül Süsler, Temmuz-Ağustos 2015 de çekimleri tamamladı. Abdül Süsler'in de oyuncu olarak görev aldığı proje Welldone Production tarafından hayata geçirildi. Dizinin Ocak 2016'da Amerikada yayınlanması bekleniyor.

Instagram: @abdulsusler

Haberin Devamı

http://abdulsusler.com/